Κράτησε Μούτσα ο Αετός Κορυδαλλού

Ο Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού συνεχίζει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό του Ανδρικού Τμήματος σε άριστη συνεργασία με τον Προπονητή της Ομάδας Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, όπως ήδη έχει προϊδεάσει σταδιακά θα βρίσκεται σε θέση να αποδεσμεύει μέρος της προσπάθειας και του έργου που όλο αυτό το διάστημα συντελείται.

Το Δ.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ποδοσφαιριστή Γιώργο Μούτσα, εκτιμώντας την προσφορά του στον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια, ήρθε άμεσα σε συμφωνία μαζί του και θα αποτελέσει ένας από τους βασικούς πυλώνες των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 πραγματοποιείται η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου στο κέντρο ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, Αβέρωφ 22 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αγία Βαρβάρα. Καλείται όλος ο κόσμος του Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού να συμμετάσχει και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στην Ομάδα. Για προσκλήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης και στα γραφεία της ομάδας στην Κα Ελένη τηλ.: 210-4945302

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου