Κοντά σε Αλευρομάγειρα ο Περαμαικός

 Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν στον Περαμαϊκο τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του Παύλου Αλευρομαγειρα, ο οποίος αγωνιζόταν στον Άρη Αμφιάλης, προέρχεται από «περαμαική» οικογένεια και έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν (2009-2011) στην ομάδα. Ο αντιπρόεδρος Πέτρος Πετρίδης με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής
περιόδου, δήλωσε τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες για το ότι κράτησαν την ομάδα όρθια κι αξιοπρεπή παρά τις σαρωτικές αλλαγές στο έμψυχο υλικό τον Ιανουάριο και ιδιαίτερα στον προπονητή Αργύρη Μαγιάτη για την φιλοσοφία που πέρασε στην ομάδα. Απέδειξε και πάλι ότι αγαπά τον Περαμαϊκο κι ότι είναι ένας από εμάς».
  Η διοίκηση του Περαμαϊκού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση και την παρουσία του στα εγκαίνια των ανακαινισμένων γραφείων του συλλόγου καθώς και τους κ.κ. Παντελή Παπαμιχαήλ και Νίκο Μαρινόπουλο, ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου “Matchbox” στο Γκάζι για την πολύτιμη βοήθεια στον Περαμαϊκο και τους εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό κι επαγγελματικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου