Διπλό Γ΄ εθνικής ο Πανναξιακός

Κέρδισε στην Μιτυλήνη τον Διαγόρα με 1-0 στην σημερινή πρεμιέρα των μπαράζ
Τεράστιο διπλό για τον Πανναξιακό στη πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική έκανε ο Πανναξιακός πρίν από λίγο κερδιζοντας στην Μιτυλήνη το Διαγόρα Αγίας Παρασκευης με 1-0.
 Μιά νίκη που κάνει αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο του συγκρότημα του Γιώργου Προμπονά.

 Μπροστά σε 300  φιλάθλους, ο  Πανναξιακός  έδειξε στοιχεία πειθαρχημένης ομάδας, απέναντι στον ενθουσιώδη Διαγόρα, στο 36' η πρώτη καλή φάση του αγώνα όταν  από το κόρνερ του Κατσούδα ο Παπανικολάου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα αουτ.
Στην επανάληψη  ο Πανναξιακός  δημιούργησε φάσεις, πρώτα στο 75' με τον Λίκα από κλέψιμο και πάσα του Κούτρου, κι αμέσως μετά ,όταν ο Λίκα πάσαρε  στον Ευριπιώτη που εκτέλεσε για το 0-1.
Στο 90' χρειάστηκε  γκολκήπερ του Πανναξιακού Τσουκαλάς επενέβη σωτήρια  σε σουτ του Μουτζούρη,για να μείνει το πολύτιμο διπλό.
 Καλύτεροι των Ναξιωτών οι Λίκα,  Ευρυπιώτης, Τσουκαλάς, Κατσάνης, Κατσούδας ενώ βοήθησε ο Γαλάνης
 Από τον Διαγόρα προσπάθησαν οι Μουτζούρης, Χατζηκυριάκος, Βαμβουκλής, Σπάρταλης
 Καλή η διαιτησία του  Ζαραβίνου ( Αθηνών)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βογιατζής, Νεζάι [90' Κουτλής], Γκιάτα, Τριλιανός, Βαξεβάνης [64' Μαραγκός], Σπάρταλης, Χατζηκυριάκος, Πουλασιχίδης, Παπαδόπουλος, Βαμβουκλής, Φιλιανός [78' Μουτζούρης]
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Κουφόπουλος [70' Γαλάνης], Λίκα [90' Καπίρης], Ευριπιώτης,Ντάσιος [88'Πιτταράς], Κούτρος, Κατσούδας.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαραβίνος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου