Στο εκκωφαντικό 61, 5 το ΟΧΙ- Πρώτη επαφή με Ολάντ, Ντράγκι

Στο 61,5 υπέρ του ΟΧΙ έναντι στο 38 του ΝΑΙ είναι η ξεκάθαρη απάντηση του Κυρίαρχου δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού στο σημερινό δημοψήφισμα, ένα ΟΧΙ που ήδη εκΚωφαντικά ήχησε σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο, δίνοντας σαφέστατο μήνυμα στους δυνάστες των μνημονίων.

 Ήδη ο ηγέτης της Ελλάδας, ο πρτθυπουργός όλων των Ελλήνων, κυρίως αυτών που βάλλονται από παντού ξεκινάει τον διαπραγματευτικό του αγώνα, και δεν γίνεται να μην τα καταφέρει.
"Με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρ. Ολάντ και τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μ. Ντράγκι είχε χτες τηλεφωνικές συνομιλίες ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr.
Οι συνομιλίες αυτές, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, είχαν στόχο τη συζήτηση επί των επόμενων κινήσεων τόσο απ’ τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης όσο και απ’ τη μεριά της Ευρώπης, με στόχο την επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης και την επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, το κλίμα στις διαβουλεύσεις αυτές ήταν πολύ καλό. Ο Γάλλος Πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Αλ. Τσίπρα, ότι ανεξάρτητα απ’ το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη, κάνοντας βέβαια τις κατάλληλες κινήσεις.
Ο Μ. Ντράγκι δεσμεύτηκε, ότι εφόσον οι συζητήσεις μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών επανεκκινήσουν, τότε θα είναι δυνατή η επανενεργοποίηση του ELA, ώστε να ανοίξουν οι ελληνικές τράπεζες.
Συζητήθηκαν και πιο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναληφθούν...
Τέλος, κατά τις πληροφορίες μας, απόψε ο Αλ. Τσίπρας μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος που όπως είπε σε συνεργάτες του θεωρεί ότι θα είναι η νίκη του ΟΧΙ θα απευθυνθεί στο λαό μέσω δήλωσης που θα κάνει στα Προπύλαια, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση λαϊκή, ενώ είναι πιθανό και τηλεοπτικό διάγγελμα.
Επίσης θα εξαγγείλει μια πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου