Οφείλει να αποδείξει ότι... δεν πούλησε την ψυχή του στον διάολο..

Τα συναισθήματα του κόσμου, λογικό να είναι ανάμικτα, να κυριαρχεί ο προβληματισμός, η στενοχώρια, ίσως και η απογοήτευση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την δυσβάσταχτη συμφωνία με τους δράκουλες της Ε.Ε.
Ωστόσο ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού βλέπει με συμπάθεια τον Αλέξη Τσίπρα, τον πιστεύει.
Σίγουρα, πολλοί είναι εκείνοι που έβγαλαν έναν αναστεναγμό ανακούφισης, όταν έμαθαν ότι έστω κι έτσι, υπήρξε συμφωνία και αποφύγαμε το GREXIT.
Όμως,είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση σε όσους είχαν πιστέψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας θα τελειώσει τα μνημόνια.
Πλέον ο Αλέξης Τσίπρας καλείται να αποδείξει ότι ο βίαιος συμβιβασμός από τις προεκλογικές του εξαγγελίες, δεν σημαίνει πλήρη εγκατάλειψη όλων των μεγάλων προσδοκιών που
δημιούργησε στον Ελληνικό λαό. Και θα το αποδείξει αυτό, αν το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή αφορά το χτύπημα της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Ακούμε καιρό για «λαμόγια» και «μπαχτατζήδες» καναλάρχες που δεν πληρώνουν στο Κράτος τις υποχρεώσεις τους, ενώ έχουν πάρει ένα σωρό θαλασσοδάνεια.
Ακούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Καμμένο, «για δημοσιογράφους και ενημερωτικά sites που έπαιρναν 500 χιλιάδες ετησίως ο καθένας (!), από Δημόσιο Οργανισμό» και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τις (χρεοκοπημένες και διασωθείσες με χρήμα του Ελλήνων) Τράπεζες, τάχα για διαφήμιση.
Ακούμε για εργολάβους και «εθνικούς προμηθευτές» που έχουν καταλεηλατήσει τα δημόσια ταμεία.
 Ακούμε πολλά, βλέπουμε πολλά και δεν μιλούμε, καιρός λοιπόν να πληρώσουν  αυτοί που οφείλουν πραγματικά, ώστε επιτέλους ο λαουτζίκος να δεί μιά ασπρη μέρα.
 Στο πρόσωπο του Τσίπρα οι Έλληνες πίστεψαν στην ελπίδα, την προσδοκία ενός καλύτερου αύριο της πατρίδας κι ο κόσμος παρά την πίκρα του εξακολουθεί να στηρίζει, να πιστεύει, να ελπίζει, απλά γιατί αισθάνεται ότι όλοι οι προηγούμενοι τον πούλησαν, τον εξαπάτησαν.
 Ο Τσίπρας αυτή την στιγμή είναι άφθαρτος,δείχνει ηγέτης και η ιστορία είναι αυτή που θα καταγράψει τα πάντα για τον ίδιο αλλά κύρια για το αίσθημα του λαού που τον πίστεψε.
 Οφείλει να μην αφήσει τον χρόνο να κυλήσει ούτε μέρα, για να υλοποιήσει την ανασύνταξη της χώρας τουλάχιστον να προσπαθήσει.
 Κι αυτός ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής των πάντων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου