Ριγκούνοφ από Ν. Ιωνία πήρε η Κύπρος

Σταματημό δεν έχει η ισχυροποίηση της Κύπρου Κορυδαλλού σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.

 Το ανώτατο διοικητικό δίδυμο της ομάδας, ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Κοσμίδης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ηλίας Σιμάκος, πριν από λίγη ώρα πραγματοποίησαν μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή (έπεται και συνέχεια όπως μαθαίνουμε), κατόπιν των σχετικών υποδείξεων του προπονητή του συλλόγου κ. Νίκου Κούστα και σύμφωνα με το πλάνο που είχε καταστρωθεί.
Πιο συγκεκριμένα, η Κύπρος ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Ριγκούνοφ, ο οποίος κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην Νέα Ιωνία και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο παίκτης, με ρίζες από την Ρωσία και την Ουκρανία, παρότι είναι 22 ετών, έχει αγωνιστική εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, καθώς ήταν μέλος του τμήματος Κ20 της ΑΕΚ, ενώ έχει περάσει από το Γαλάτσι, τον Χαραυγιακό όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και την συμμετοχή του στα μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ για τη σεζόν 2014-2015 όπως αναφέραμε φόρεσε την φανέλα της Νέας Ιωνίας στην Γ΄ Εθνική. Ο Ριγκούνοφ παίζει ως στόπερ και αμυντικό χαφ.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα η Κύπρος έχει εντυπωσιάσει με τις κινήσεις της, καθώς έχουν αποκτηθεί ο Διονυσόπουλος από το Κερατσίνι, οι Φαφούτης, Τύρπος από τη Νέα Ιωνία, ο Παυλόπουλος από τον Εθνικό, ο Μακρής από τον Ίκαρο, ενώ επέστρεψε και ο Νάνος. Τέλος προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Βραζιλιάνος Ρόμπσον Ντο Σάντος με θητεία σε Πανιώνιο και Ρουφ κατά την παραμονή του στην Ελλάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου