Ανακοίνωσε Μεγαλοοικονόμου η Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Φαληρικό για την απόκτηση του 17χρονου Ανδριανού Μεγαλοοικονόμου, του  σπουδαιότερου ίσως ταλέντου στον Πειραιά αυτή την περίοδο.
 Ο Μεγαλοοικονόμου μπορεί να αγωνισθεί με την  ίδια ευχέρεια, τόσο ως κεντρικός, όσο ως ακραίος αμυντικός, αλλά και στην μεσαία γραμμή.

 Διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του και αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόκτηση του είχαν κινηθεί 2 ομάδες της Γ΄ Εθνικής, αλλά και αρκετές ομάδες του Πειραιά που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.
 Για την Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας είναι σημαντικό ότι ο ταλαντούχος Μεγαλοοικονόμου  αγωνίζεται ως μικρός, όπως και τις επόμενες 3 σεζόν.
 Από εκεί και πέρα από αυτήν την εβδομάδα η διοίκηση της Α.Ε.Μ. Αετού/Ολυμπιάδας θα ανακοινώσει την συμφωνία με ένα ακόμη πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η απόκτηση του οποίου θα κάνει αίσθηση.
 Γρηγοράκος: "Εγώ φοράω παντελόνια"
 Μιλώντας στο sentrasout ο πρόεδρος του συλλόγου ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Γρηγοράκος δήλωσε:"Σαφώς οι αρνητικές εξελίξεις στα θέματα της χώρας μας ανάγκασαν να μείνουμε πίσω αφού δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε χρήματα από τις τράπεζες.
 Όμως πλέον όλα μπαίνουν σε σειρά  και πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση αυτή την εβδομάδα να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας.
 Έχω ένα να πώ,  εγώ φοράω παντελόνια και η πιάτσα το γνωρίζει, κάποιοι άλλοι  που τα φοράνε, δεν τα τιμάνε, αλλά ο κόσμος είναι μικρός..
 Εμείς  έχουμε στην ομάδα μας 6-7 παιχταράδες με θητεία σε Γ΄ και σε Β΄ Εθνική θα  φέρω τουλάχιστον άλλους δύο επαγγελματίες και θα είμαστε πρωταγωνιστές στην νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου