Άφαντος ο Μαυρίκος, ακόμη τον περιμένουν στην Νίκαια..

Μαυρίκο, ακούν και Μαυρίκο δεν βλέπουν στην Νίκαια, η καλύτερα δεν είδαν ποτέ οι φίλοι του Ιωνικού(γι΄ αυτό δημοσιεύουμε ξανά και την φωτό του- καταπαίτηση  φίλων των Νικαιωτών, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να τον δούμε στην Νεάπολη)
 Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, η υποτιθέμενη είσοδος  του στα ενεργά θα αποδειχθεί.. "φούσκα".

 Μόνο που η όλη ιστορία έχει κάνει τεράστια ζημιά στον σχεδιασμό της Νικαιώτικης ομάδας, αφού τα όσα υποτίθεται ότι συμφώνησε με την διοίκηση του ερασιτέχνη, αλλά και με κάποιους ανθρώπους του συλλόγου, αποδείχθηκαν λόγια του αέρα.
 Οι μέρες περνούν ο σύλλογος βρίσκεται ακόμη στο μηδέν,ω και πλέον η ανησυχία και κύρια ο εκνευρισμός των φίλων του Ιωνικού είναι μεγάλος. Πόσο μάλλον  όταν στην Νίκαια ο περισσότερος κόσμος εκτιμά ότι ο κ. Μαυρίκος ουσιαστικά χρησιμοποίησε το όνομα του Ιωνικού για την δική του προβολή και μόνο.
 Βεβαίως σημαντικές είναι οι ευθύνες κι αυτών που έκαναν το υποτιθέμενο πάντρεμα, με τον κ. Μαυρίκο, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή χειροπιαστή απόδειξη του αν και κατά πόσο  ο Κερατσινιώτης εκδότης και πολιτικάντης μπορεί να τρέξει την ομάδα.
 Πλέον στον Ιωνικό, ο φίλαθλος κόσμος, περιμένει την τοποθέτηση του Ερασιτέχνη και του προέδρου κ. Αριστειδόπουλου, ώστε να διαφανεί το ποιά θα είναι η επόμενη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου