Πήρε Φαφούτη η Κύπρος Κορυδαλλού

Την απόκτηση του 20χρονου Χρήστου Φαφούτη ανακοίνωσε η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού, που ξεκινάει δυναμικά τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει Α΄ Κατηγορίας.
 Μάλιστα ήδη υπάρχει συμφωνία με ακόμη δύο γνωστούς ποδοσφαιριστές που επίσης πέρυσι αγωνίσθηκαν στην Νέα Ιωνία.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της  Κύπρου Κορυδαλλού :

"Ο εικοσάχρονος ποδοσφαιριστής είναι προσωπική επιλογή του προπονητή μας Νίκου Κούστα και δεν είναι τυχαίο που ανακοινώνεται ως η πρώτη μας μεταγραφή .
Ταλαντούχος αμυντικός ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ, και στα 12 του επιλέχτηκε από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις Κ 15 , Κ 17 (πρωταθλητές της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ) και UNDER 21 κατηγορίες.
Στην συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα προς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην ΑΓΓΛΙΑ και την BERRY LEAGUE ONE για να παίξει για λογαριασμό της SHALFORD F.C. στην CONFERENCE NORTH με αρκετές συμμέτοχες και επιτυχία . Το προηγούμενο εξάμηνο τον βρήκε στην Γ ‘ ΕΘΝΙΚΗ και την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ και από την επομένη σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Κύπρου Κορυδαλλού.
Για την ομάδα μας θεωρείται μεγάλη επιτυχία η μεταγραφή αυτή , και είμαστε σίγουροι πως θα ανεβάσει το επίπεδο και θα βοηθήσει τα μέγιστα στους φετινούς στόχους μας , όπως δήλωσε ο ίδιος στην συνάντηση που είχε με την διοίκηση .
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο με υγεία και επιτυχίες ." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου