Ιωνικός: "Ανακοίνωση για τις εξελίξεις- κάλεσμα για βιώσιμη λύση"

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται  στις τελευταίες εξελίξεις παίρνει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ιωνικού κ.  Τάσος Αριστειδόπουλος, ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 "Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά  το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας και ουσιαστικά την αθέτηση της συμφωνίας που είχε επέλθει πρό 25ημέρου περίπου, με τον επιχειρηματία κ. Παναγιώτη Μαυρίκο, ο οποίος όχι μόνο μας διαβεβαίωνε ότι είναι σε θέση να ανταπεξέλθει  στις οικονομικές απαιτήσεις του Ιωνικού, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά  και μας δήλωνε ότι έχει προχωρήσει σε ένα project( οικονομικό μπάτζετ, συνεργατών στελέχωση  του τμήματος κλπ), οφείλω να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι παρότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να  εκλέξει Διοικούσα Επιτροπή ικανή  να οδηγήσει τον σύλλογο στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
 Ήδη είναι έτοιμος ο  πλήρης φάκελος συμμετοχής για το πρωτάθλημα που θα κατατεθεί εντός των σχετικών ημερομηνιών, ενώ για αύριο το απόγευμα στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία του ερασιτέχνη Ιωνικού είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση, φίλων – μελών, επιχειρηματιών που είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν στην εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για τον Ιωνικό.
 Κάνω κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις της ομάδας, όλους τους επώνυμους Ιωνικούς, τον φίλαθλο κόσμο μας που  θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να έρθουν κοντά στην ομάδα."


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΥ


 Αναστάσιος Αριστειδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου