Οι Rangers ενεργοποιούνται

 Συνέλευση στο Σύνδεσμο Νεάπολης (Θύρα 4) αύριο Σάββατο 25/7, ώρα 19.00

 Ώρα μηδέν πλέον στον Ιωνικό, ωστόσο όπως ενημερώσαμε και χθές οι οργανωμένοι φίλοι
του Ιωνικού είναι έτοιμοι να μπούν μπροστά ώστε να βρεθεί λύση, μάλιστα οι Rangers Club εξέδωσαν ανακοίνωση όπου αναφέρουν:


"Φτάσαμε 1,5 μήνα -σχεδόν- πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Περάσαμε εβδομάδες σιωπηλής αναμονής, μα και εβδομάδες ατέρμονης αντιπαράθεσης. 
Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν -και στο απόλυτο μηδέν- και ήρθε η ώρα τα λόγια μας να βρουν αντίκρισμα στις πράξεις μας. Ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε τι είναι αυτό που εξαρχής μας είχε ενώσει, και να το διαφυλάξουμε πάση θυσία. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ.

Αύριο καλούμαστε να περάσουμε, από την αδράνεια των τελευταίων εβδομάδων, στην αντεπίθεση. Να συσπειρωθούμε και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πρώτα απ' όλα, τι σημαίνει RANGERS.
Ο Ιωνικός δεν θα χαθεί όσο υπάρχουν οι Rangers, κι από αύριο αυτό, θα το θυμηθεί ξανά, δίχως ίχνος υπερβολής, ολόκληρη η Ελλάδα. Ο Ιωνικός θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα ακόμα κι αν χρειαστεί να πορευτεί με σφεντόνες, διότι έχει αποδείξει πως ξέρει να επιβιώνει.
" Η μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ! "
Όσοι είναι διατεθειμένοι να συμπορευτούν μαζί μας καλούνται να δώσουν ένα βροντερό "παρών" αύριο, σαν να παίζουμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας. Το παιχνίδι της επιβίωσης!
Μαζί μας, όπως έχει αποδειχθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν, θα πορευτεί ολόκληρη η Νίκαια, κι αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές, θα "βάλουμε όλοι πλάτη", ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι.
Όποιος θεωρεί πως οι λύσεις θα βρεθούν μόνες τους, όποιος έχει την διάθεση για μεμψιμοιρία, όποιος προτιμά να αναλωθεί στο παρελθόν, θα κριθεί -όπως όλοι μας- από την ιστορία.
Οι Rangers όμως είναι αποφασισμένοι να κριθούν για την μάχη που έδωσαν, κι όχι για την εκ του ασφαλούς κριτική...!!
Σάββατο απόγευμα δεν περισσέυει κανείς, γι' αυτό όλοι στον Σύνδεσμο.
Ο Ιωνικός είμαστε εμείς, κι η ιστορία ήδη γράφει..."
Rangers Club Since 1989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου