Θετικές οι εξελίξεις - βγαίνουν μπροστά οι Rangers

Θετικές είναι οι εξελίξεις στον Ιωνικό, μετά την Σαββατιάτικη συγκέντρωση των οργανωμένων φιλάθλων του Νικαιώτικου συλλόγου, οι οποίοι όπως και την περίοδο 2011-2012 είναι έτοιμοι να βγούν μπροστά ώστε να βοηθήσουν τον Ιωνικό.
Μέσα σε μιά ατμόσφαιρα ενθουσιώδη η διοίκηση των Rangers κι έχοντας την
συμπαράσταση όλων των φιλάθλων, αλλά και το ο.κ. από την διοίκηση του Ερασιτέχνη, τον πρόεδρο κ. Τάσο Αριστειδόπουλο, τον υπεύθυνο της Ακαδημίας - κι εκπρόσωπο του Δήμου, κ. Τσεφαλά αποφάσισε να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να "τρέξει" ο Ιωνικός. Ουσιαστικά οι Rangers  αναλαμβάνουν ένα ρόλο διαχειριστών της τρέχουσας κατάστασης, με απώτερο στόχο την εξεύρεση επενδυτών που θα αναλάβουν τις τύχες του Ιωνικού στην συνέχεια.
 Και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν επαφές με δύο επιχειρηματίες που είναι ζεστοί ώστε να μπούν στην διοίκηση του Ιωνικού.
 Σε πρώτη φάση έγινε γνωστό ότι για αύριο Δευτέρα στις 7 μ.μ. στα γραφεία στην Θύρα 7-8 του γηπέδου Νεάπολης θα γίνει μιά πρώτη συγκέντρωση με τους  ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει από το περσινό ρόστερ, ενώ αναμένονται και ορισμένοι από αυτούς που  έχουν πάρει τις ελευθέρες τους κι είναι πολύ πιθανό να ανανεώσουν..
Άν όλα πάνε καλά πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου