Η Προοδευτική 4-0 τον Ερμή

 Πάλεψε για μιά ώρα στα ίσια ο Ερμής

Έπιβλητική νίκη με 4-0 επί του Ερμή Κορυδαλλού σημείωσε σήμερα η Προοδευτική στο γήπεδο του Κορυδαλλού μπροστα σε περίπου 500 φιλάθλους.
 Η Προοδευτική ζορίσθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τον καλά στημένο Ερμή ωστόσο στην επανάληψη οι βυσσινί ηταν εμφανώς καλύτεροι και καθάρισαν την νίκη - πρόκριση.

 Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Ερμή στο 6΄ όταν ο Τσατσαρωνακης, έχασε μοναδική

ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον γκολκήπερ Μένιο να αποκρουσει εξ΄ επαφής.
Η  Προοδευτική είχε σούτ του Μπιτσανη μέσα από την μικρή περιοχή στο 17΄ που τράνταξε την οριζόντια δοκό, ενώ στο 31΄  ο Ατματζίδης στην αντεπίθεση γύρισε την μπάλα που  έδιωξε δύσκολα και πάλι ο Μένιος.
 Στο 39΄ τραυματίσθηκε ο γκολκήπερ του Ερμή Σισαμόπουλος σε φάση διαρκείας στα καρέ του , για να διακοπεί το παιχνίδι για  3λεπτο, ενώ στο  44΄ ο Μπιτσάνης  έκανε ωραίο στοπάρισμα στον αέρα για να τον ανατρέψει  ο Γιαννακόπουλος του Ερμή  που μάλιστα τραυματίσθηκε, και ο διαιτητής Μιχελής να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νικήτας Τουρνάς ανοίγοντας το σκορ.Στην επανάληψη η Προοδευτική βρήκε χώρους, και δημιούργησε περισσότερες φάσεις.
 Στο 75΄ ο Μπιτσάνης με ωραίο στύλ και σούτ σημείωσε το 2-0, τελειώνοντας την ενέργεια του Δηλαβέρη, ενώ  τρία λεπτά αργότερα ο Δηλαβέρης ολοκλήρωσε ομαδική επιθετική ενέργεια των παιχτών της Προοδευτικής για το 3-0.
 Το τελικό 4-0 στο 86΄ ο Ζαχαράτος.
 Καλή η διαιτησία των Μιχελή, Σινιοράκη,Ζερβάκη
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής(65΄Ζαχαράτος), Ξυγκάκης(75΄ Μύρκος),Ζίζηλας, Σαμαράς,  Ανδράλας,Φασιλής( 56 ΄Ζελέκου),  Μπελέρης, Μπιτσάνης, Τουρνάς, Δηλαβέρης
 ΕΡΜΗΣ: Σισαμόπουλος, Τζουμανάι,Αγγέλου(80΄Ντάντης), Τσολάκος,Αλυφραγκής(73΄Κόντος), Ατματζίδης,  Γιαννακόπουλος, Σάμιος(55΄ Κοττάκης), Τσατσαρωνάκης., Τζανιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου