Γκέλα ο Ιωνικός 0-0 με την Γλυφάδα

 Γκέλα για τον Ιωνικό στην Νεάπολη, καθώς δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Γλυφάδας που έπαιξε για τον βαθμό της ισοπαλίας και τα κατάφερε με το τελικό 0-0.
 Ο Ιωνικός είχε την φλύαρη υπεροχή και ορισμένες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε, ωστόσο η συνολική του εικόνα
προβλημάτισε τους φιλάθλους του.
  Η πρώτη καλή φάση  είναι στο 6΄ για τη Γλυφάδα με κοντινή κεφαλιά του προωθημένου Μπούμπα που έφυγε μόλις άουτ, ωστόσο  στο 24΄ σε φάση διαρκείας μέσα στα καρά της Γλυφάδας, ο Ντούλιας για λογαριασμό του Ιωνικού έχασε την ευκαιρία του αγώνα σουτάροντας από τα δύο μέτρα απελπιστικά άουτ.
 Στο 52΄ κεφαλιά του Μιχελή δεν ανησύχησε τους αμυντικούς της Γλυφάδας, όπως και στο 69'΄ σε παρόμοια φάση.
 Στο 69΄ ο Κοντι  έξω από την περιοχή του Ιωνικού έπιασε ένα δυνατό σούτ που απέκρουσαν οι αμυντικοί του Ιωνικού , με τον Παντελή να παίρνει την απόκρουση και από κοντά να στέλνει την μπάλα άουτ.
 Στο 82΄ κι ενώ όλος ο Ιωνικός  έψαχνε το γκόλ , έφυγε στην κόντρα ο Ιωάννου στην αντεπίθεση, όμως προ του Παλιγγίνη σούταρε άουτ.
 Στο 89΄  ο Ιωνικός σημείωσε γκολ  όταν σε σούτ του Καραχάλιου παρενεβλήθηκε ο Ρόβας και με τακουνάκι για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα, το οποίο ακύρωσε ο διαιτητής Βεργέτης  με υπόδειξη του βοηθού Μπούμπα( Αρκαδίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Κατσικιάς,  Μιχελής, Προβατίδης( 81΄ Τσακίρης),  Τσαφταρίδης, Κρητικός,  Καραχάλιος Αλ., Ζαφειρίδης( 81΄ Μιχαλακάκος), Ρόβας, Ντούλιας( 70΄ Κατσαβριάς), Παντελίδης
 ΓΛΥΦΑΔΑ: Ζιώγκας, Τσιτόφωτος, Σινάνι( 81'  Αραμπατζής), Σταμπούλογλου, Παικόπουλος, Μπούμπας,  Ντούνης, Παναγόπουλος ( 60΄ Παντελής), Κόντι, Ιωάννου( 90΄ Φερεντίνος), Καλογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου