Βόλτα στον Σαρωνικό η Προοδευτική! 2-0 στην Αίγινα

Δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο η φετινή Προοδευτική, αφού ούτε στην Αίγινα βρήκε εμπόδιο -είναι χαρακτηριστικό ότι για 7η αγωνιστική - 8 αγώνες μαζί με το κύπελλο δεν δέχεται τέρμα.
 Η ομάδα του Κορυδαλλού μέτρια έως κακή στο α΄ μέρος, όμως εξαιρετική στην επανάληψη κέρδισε εύκολα και δίκκαια την μαχητική ομάδα του Σαρωνικού με 2-0 μπροστά σε περισσότερους από 800 φιλάθλους που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Αίγινας.

 Ασφαλώς την μάχη της εξέδρας κέρδισαν οι περίπου 200 φίλαθλοι της Προοδευτικής που δημιούργησαν ατμόσφαιρα προτόγνωρη για  τα δεδομένα της Αίγινας- μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
 Η ομάδα της Αίγινας πολύ καλά στημένη στο α΄  μέρος, ήταν αυτή που δημιούργησε  σπουδαία ευκαιρία με τον Γιαννούλη στο 23΄, την βολίδα του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκήπερ Μένιος.
 Η Προοδευτική είχε ανούσια υπεροχή και μιά δύο καλές ενέργειες με τους Γιακούμπι- Μπελέρη.
 Στην επανάληψη,στο γήπεδο μπήκε μιά άλλη Προοδευτική που έκανε ότι ήθελε στο τερέν, και θα λέγαμε ότι το 0-2 την αδικεί, αφού σε  3 φάσεις τουλάχιστον επενέβη ο γκολκήπερ Μπακομήτρος, και σε άλλες τρείς φάσεις, ο Γιακούμπι ο Ποτουρίδης και ο Χίσο από ευνοικές θέσεις έστειλαν την μπάλα άουτ.
 Στο 46΄ ο σπουδαίος σήμερα Γιακούμπι, έκανε άνω- κάτω την άμυνα  του Σαρωνικού για να δώσει  γκολ- πάρε- βάλε στον Ποτουρίδη, που από κοντά προώθησε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 μέσα σε αποθέωση από τους  φανατικούς φίλους της Προοδευτικής.
 Στο 76΄ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Ποτουρίδης ελίχθηκε ωραία στην περιοχή του Σαρωνικού και να γυρίζει την μπάλα, με τον Γιακούμπι να πιάνει το συρτό σούτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Σαρωνικού για το 2-0.
 Η ομάδα της Αίγινας στο 84΄ θα μπορούσε να μειώσει, όμως ο γκολκήπερ Μένιος με αυτοθυσία με διπλή απόκρουση, αποσόβησε την παραβίαση της εστία του, για να τραυματισθεί μάλιστα και να διακοπεί το παιχνίδι για ένα τρίπλεπτο.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Πετρουμιανού(Ζερβάκη - Περδικούρη), κάποια μικρολάθη δεν επηρέασαν τον  αγώνα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπακόμητρος Κ., Τζιώτης, Κάτσας, Πάλλης, Παπαδόπουλος, Τσάνης (70΄Μαργαρώνης), Πασχάλης (55΄Ρούσσος), Γιαννούλης, Κουβάτσος, Μπακόμητρος Ν.(61΄Ντραγκότι), Τρίμπος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Σαμαράς(65΄Μίρκος), Κουσιωρής, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Ανδράλας(73΄ Χίσο), Γιακούμπι, Μπελέρη, Ποτουρίδης, Ζαχαράτος, Ζελέκου(60΄Δηλαβέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου