Εύκολα ο Ιωνικός 2-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα

Όσο χρειάσθηκε έπαιξε  ο Ιωνικός για να κερδίσει τον ΠΑΟ Κρουσώνα με 2-0 και να αναρριχηθεί βαθμολογικά.
Ο Ιωνικός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι, και πίεσε από το 1΄ λεπτό τους Κρητικούς που στο α΄ μέρος περιορίσθηκαν σε παθητικό ρόλο.

Στο 9΄ καρφωτή κεφαλιά του Παντελίδη έφυγε μόλις άουτ, στο 13΄ οι Νικαιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρόβα, ενώ περίπτωση πέναλτι υπήρξε και στο  27 ΄σε ανατροπή του Γεωργακόπουλου.
 Για να φθάσουμε στο 34΄ όταν ο Ρόβας ελίχθηκε από τα αριστερά για να ανατραπεί από τον Καλεμάκη, και το πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 ο Ντούλιας.
 Φουριόζος μπήκε ο Ιωνικός και στην επανάληψη, με τον Ρόβα, στο 47΄ να κερδίζει την μπάλα λίγο κάτω από τον χώρο του κέντρου, να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, να πατάει περιοχή, και να πλασάρει  τον Κυρουπάκη γράφοντας το 2-0.
 Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, ανέβηκε η ομάδα του ΠΑΟΚρουσώνα, όμως στο 66΄ ο Ρόβας  άγγιξε το 3-0, με προσωπική ενέργεια και σούτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουρουπάκης, όπως και στο  69΄ κεφαλιά εξ΄ επαφής του Αλέκου Καραχάλιου.
 Για τους Κρητικούς η πιό καλή στιγμή στο 82΄ με κεφαλιά του Καλεμάκη που έφυγε μόλις άουτ.
 Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Ρόβας, Κατσικιάς, Κρητικός, Παντελίδης, Ζαφειρίδης, ενώ από τον ΠΑΟΚρουσώνα οι Σαβελίδης,Καρυπίδης
Με λάθη η διαιτησία του Νικολόπουλου ( Μεσσηνίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Κατσικιάς, Τσαφταρίδης( 67΄ Τσακίρης),Προβατίδης, Γεωργακόπουλος(57΄ Κυριακίδης), Κρητικός, Καραχάλιος Αλ.,  Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας( 77΄ Μιχαλακάκος),  Παντελίδης
 ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ: Κουρουπάκης, Τσοχαρταρίδης( 80΄ Γιαννακάκης),  Μποχώνης, Καλεμάκης, Καρυπ'ίδης, Κανδηλάκης, Μανιδάκης(67΄ Ρουμπάκης), Χύσι- Κέβι, Πήλος( 46΄Ανωγειανάκης), Μπάμπης, Σαβελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου