"Καθάρισε" και στο Μοσχάτο η Προοδευτική

Χάρη σε ένα γκολ του Κυριάκου Σαμαρά λίγο πρίν την εκπνοή του α΄ μέρους η Προοδευτική, κέρδισε στο Μοσχάτο την τοπική ομάδα με 1-0, αποδεικνύοντας ότι αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί στον 2ο όμιλο της Α'΄ Πειραιά.

Πιό ομάδα οι βυσσινί στηριζόμενοι στην πλειάδα των εμπείρων ποδοσφαιριστών τους κέρδισαν το 6ο σερί παιχνίδι, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί ακόμη τέρμα σε επίσημο παιχνιδι.
 Κατάμεστο το γήπεδο του Μοσχάτου από 1000 περίπου φιλάθλους των δύο ομάδων, με καλο κλιμα σε γενικές γραμμές , και κάτω από αυστηρά αστυνομικά μέτρα.
 Παιχνίδι δυνατό, χωρις πολλές  φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με την Προοδευτική να είναι αυτή που ελέγχει το παιχνίδι στο α΄ μέρος ενώ στην επανάληψη το Μοσχάτο  ανέβηκε χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από την εστία του Μένιου. 
Αρκετά καλή η διαιτησια του Μιχελή με βοηθούς  τους Χαλβατζάκο και Φαγκρίδα.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Χαρίσης, Μουντοκαλάκης, Γιαννακόπουλος (83΄Μπαμπούνης), Σημαιωνίδης, Ρωμανός, Τσούκης, Γκορόγιας, Στούπης (90΄Πλέστης), Τσιμπλίδης, Πουλάκης (70΄Ρίζος), Σπηλιωτάκης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Σαμαράς, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Ανδράλας, Γιακούμπι (60΄Ζαχαράτος), Μπέλερης, Ποτουρίδης, Τουρνάς (80΄λ.τρ. Κουσουρής), Ζελέκου(88΄Δηλαβέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου