Φίλαθλοι του Ηλυσιακού ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο της ομάδας τους

Συγκλονιστικά γεγονότα στο ματς Ηλυσιακού- Κηφισιά
Απίστευτο γεγονός στο Δημοτικό γήπεδο του Ζωγράφου λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ηλυσιακού με αντίπαλο την Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, στο 88’ κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Κηφισιάς (με ανατροπή) μια μερίδα των οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου βρίσκονταν ο πρόεδρος του Ηλυσιακού ,Διονύσης Λιονάκης.
Αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο του Ηλυσιακού, ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκοπήσουν με πρωτοφανή αγριότητα!
Οι λόγοι της επίθεσης, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ενώ το περιστατικό που έλαβε χώρα πίσω από τη μία εστία, ανάγκασε τον διαιτητή Αδαμόπουλο να διακόψει τον αγώνα. Μετά από αρκετά λεπτά κι αφού ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα κι αφού ο κ. Λιονάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες( του τοποθετήθηκαν 5 ράμματα) ο διαιτητής του συνδέσμου Ζακύνθου έδωσε εντολή να συνεχιστεί η αναμέτρηση, με την Κηφισιά να πετυχαίνει και τρίτο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

 ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ Ο ΛΙΟΝΑΚΗΣ
Αργότερα και μετά την αποχώρηση του από τ νοσοκομείο, ο πρόεδρος του Ηλυσιακού κ. Διονύσης Λιονάκης γνωστοποίησε την παραίτηση από την διοίκηση του συλλόγου, αφήνοντας αιχμές για  την μερίδα φιλάθλων που του επιτέθηκε και ουσιαστικά τον εξώθησε στην παραίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου