Εντυπωσιάζει ο Ανδριακός

Εξαιρετιικός ο Ανδριακός επικράτησε με 3-1 του Παμμηλιακού για την Α΄ Κατηγορία των Κυκλάδων, συνεχίζοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις.
Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Στέφανου Μειμάρογλου, ο Νίκος Κριτής που με δύο δικά του γκολ στο πρώτο μέρος έκανε το 2-0.

Στο 12΄ ο Βαγγέλης Ζαννάκης έβγαλε  πάσα - πάρε- βάλε στον Κριτή που άνοιξε το σκορ, ενώ παρόμοια φάση είχαμε και  στο 28΄με τους ίδιους πρωταγωνιστές για το 2-0
Ο Παμμηλιακός  στην οπποία προπονητής είναι ο Πειραιώτης Παύλος Δαούτης- αγωνίσθηκε με σημαντικές ελλείψεις, ωστόσο κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι στο 76΄, όταν μετά από στημένη φάση ο Σίδερης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Μάλιστα η ομάδα του Παύλου Δαούτη είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει νωρίτερα, αφού στο 65΄είχε χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ατανάσοφ και στο 68΄ο Τσιάμαλος έκανε εκπληκτική απόκρουση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. 
Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Κοντός στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο οποίος νίκησε τον Ζούλια, έπειτα από κάθετη πάσα του Γ. Ζαννάκη.
Αρκετά καλή η διαιτησία των Μουτάφη, Μπακαράς, Κουκά
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: Τσιάμαλος, Βολίκας (27΄Ζαννάκης Γ.), Ξαφάι, Μαμάης (70΄Γαρύφαλλος), Ζαννάκης Β., Ισλαμάι, Γλυνός, Νάζος, Τσορτανίδης, Κριτής, Ουέλικτον (43΄Κοντός).
ΠΑΜΗΛΙΑΚΟΣ: Ζούλιας, Σοσόλι, Δρίλης (46΄Μπεκογιάννη), Ατανάσοφ (67΄Μαυρογιάννης), Σίδερης, Θεοδωράκης, Μαυράκης, Ταγκίρης (85΄Κουρελης), Καμακάρης, Σάντα, Κυρίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου