Κέρδισε η Κηφισιά φωνάζει ο Ιωνικός

 Η Κηφισιά κέρδισε με 2-1 τον Ιωνικό σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τους Νικαιώτες να φωνάζουν και μάλλον δικαιολογημένοι  για την διαιτησία του Παπαδόπουλου ( Ευβοίας)
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 36' χάρη σε ωραία κεφαλιά του Καρακώστα από το σημείο του πέναλτι. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ιωνικού.

Στο 40' ο Ρόβας ανατράπηκε από τον Καρακώστα, ο επιθετικός του Ιωνικού  βρέθηκε στο έδαφος, κι ακολούθησε δίλεπτη διακοπή με έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ιωνικού, με τον ρέφερι της συνάντησης να αποβάλει από τον πάγκο τον γενικό αρχηγό  Ανδρέα Πασπαλιάρη.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49') ο Ιωνικός έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Γεωργακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γουμάγια, για να γίνει έτσι το 1-1
Η Κηφισιά έφθασε στο 61' ο Καραδέμητρος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1 για τους Κηφισιώτες
Στη συνέχεια ο Ιωνικός πίεσε ,προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία δεύτερη ισοφάριση, με την Κηφισιά να επιδιώκει να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
Κακή η διαιτησία του Παπαδόπουλου, σε ένα πάντως αρκετά δύσκολο ματς. Βοηθοί του ήταν οι Περιβολάρης και Χατζηκαμαγιάννης (Εύβοιας).
  •  Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα του α΄ με΄ρους είχαμε επεισόδια στο Ζηρίνειο ανάμεσα στους φιλάθλους του Ιωνικού και φιλάθλους των γηπεδούχων, και χρειάσθηκε να κάνουν την εμφάνιση τους στο γήπεδο τα ΜΑΤ.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Γκίκας, Μουσταφίδης, Τεγούσης, Καρακώστας (44' λ. τρ. Έσλερ), Γεωργίου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Γεωργιάδης (65' Παληαρούτας), Γκέζος (84' Οσμανάι), Χαϊκάλης
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Μιχελής, Τσακίρης, Φωστέρης (46' Π. Καραχάλιος), Γεωργακόπουλος (78' Μιχαλακάκος), Κρητικός, Αλ. Καραχάλιος (70' Κατσαβριάς), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας, Παντελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου