Η έκπληξη των Κυκλάδων

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ως ένα απο τα "φαβορί" για υποβιβασμό, όμως πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα, και ο Ανδριακός, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, εντυπωσιάζοντας όλον τον φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων με την καλη του πορεία, και φυσικά τους πολυάριθμους φίλους του!
Καλέσαμε τον προπονητή που οδηγεί φέτος τον Ανδριακό, απο επιτυχία σε επιτυχία, τον έμπειρο κόουτς, κ. Στέφανο Μεϊμάρογλου, ο οποίος

τοποθετήθηκε για την μέχρι στιγμής πολύ καλή πορεία της ομάδος της Ανδρου, αλλά και για τους στόχους και τα σχέδια που γενικότερα υπάρχουν στην ομάδα του Ανδριακού. 
Ο κ. Στέφανος Μεϊμάρογλου, μας ανέφερε:
"Ξεκινήσαμε φέτος μία προσπάθεια, με νεαρά και άπειρα παιδιά, χωρίς δαπανηρές και βαρύγδουπες μεταγραφές, αλλά με πλάνο και πρόγραμμα και μέρα με την μέρα κατακτούμε όλο και υψηλότερους στόχους, και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαι στην τεχνική ηγεσία του Ανδριακού, εδώ και τέσσερις μήνες, και τολμώ να πώ, ότι στην ομάδα γίνεται μία πολύ σοβαρή και εξειδικευμένη δουλειά, κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο θετικό, και στον βαθμολογικό πίνακα, όπου βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις, και είμαστε ένας σοβαρός και αξιόλογος αντίπαλος, για κάθε ομάδα που τίθεται αντίπαλος μας. Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με ιστορικές και δυναμικές ομάδες να ανταγωνιστούμε, όπως τον Α.Ο. Μυκόνου, τον Α.Ο. Σύρου, και άλλες, και πάραυτα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον σεβασμό και το χειροκρότημα των αντιπάλων, και να φιγουράρουμε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που πρίν λίγους μήνες δεν μπορούσε κανένας να το προβλέψει.
 Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να πάμε έτσι και στο άλλο μισό του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο της Ανδρου που είναι στο πλευρό μας, και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας, ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους, για το καλύτερο εφικτό. Οι παίκτες μας, συλλέγουν εμπειρίες, αλλά και παράλληλα, κατακτούν και στόχους, και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δημιουργούμε αξιόλογους νεαρούς παίκτες, που έχουν απαιτήσεις απο τον εαυτό τους, και που με το καλημέρα, είναι πρωταγωνιστές, και όχι κομπάρσοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου