Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελικού

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του σπουδαίου τελικού Κυπέλλου Πειραιά που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββάτο 7 Μαρτίου στο  στάδιο Γ. Καραισκάκης, ανάμεσα σε Α.Ε.Μοσχάτου - Α.Ο.Προοδευτική.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τις διοικήσεις των δύο φιναλίστ της Α.Ε. Μοσχάτου και του Α.Ο.Προοδευτική, από  σημεία που θα γνωστοποιήσουν στο φίλαθλο κοινό.

Το ματς της χρονιάς έγινε στου Ρέντη!!

Η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας από 0-1 στο 90΄ , 3-1 στο 94΄ τη Νίκη Ρέντη!!
Ένα από τα απίστευτα παιχνίδια στον χώρο του ποδοσφαίρου έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ρέντη,όπου η  Α.Ε. Μ.Αετού/ Ολυμπιάδας αν κι έχανε στο 90΄ με 0-1, κατάφερε να πάρει  εντυπωσιακή νίκη με 3-1 σε ένα παιχνίδι που κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές αποζημιώνοντας τους περίπου 200 φιλάθλους που  βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στην εκπνοή η Χαραυγή 2-1 τους Νέους Δραπετσώνας

Χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε  στις καθυστερήσεις του αγώνα ο  Μαρμαρίδης η Χαραυγή πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί των μαχητικών Νέων Δραπετσώνας με 2-1, κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της  απ΄ ευθείας παραμονής στην κατηγορία.
 Αντίθετα οι Νέοι παραμένουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Αναλυτικά τα  σημερινά αποτελέσματα στο Πειραιά:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 Θύελλα Μοσχάτου - Αμπελακιακός 0-0
 Νίκη Ρέντη - Α.Ε. Μ.Αετού/ Ολυμπιάδα 1-3

Τελικός για... λίγους στην Αθήνα..

Τελικός για... λίγους όπως αποδεικνύεται τελικά στην Αθήνα,ο φετινός ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Χαραυγιακό που θα διεξαχθεί στο  Στάδιο της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη  18 Μαρτίου και ώρα 15.45.
 Κι αυτό γιατί  η Ε.Π.Σ.Αθηνών  μπροστά  στον φόβο  και το ενδεχόμενο επεισοδίων αποφάσισε τα εισιτήρια  στους

Καραισκάκη στις 7 Μαρτίου ο Τελικός του Πειραιά

Όπως ενημέρωσε την Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, ο διευθύνων Σύμβουλος  της «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» κ. Βασίλης Βασιλειάδης  και φέτος  θα διατεθεί  το στολίδι του Πειραιά, το Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για την διεξαγωγή του Τελικού

Ο Μπλάνας σφυρίζει στο Ατρόμητος Πειραιά - Ιωνικός

Ο Μεσσήνιος ρέφερι Β΄Εθνικής,  Γιώργος Μπλάνας ορίσθηκε να διαιτητεύσει το σπουδαίο Πειραιώτικο ντέρμπι Ατρόμητου Πειραιά - Ιωνικού.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής στην Γ΄Εθνική :
(Γήπεδο Αρχανών): Γιούχτας – Ηλυσιακός
Διαιτητής: Σταύρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής),
Α΄ βοηθός: Γεώργιος Κρετσίμος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)

Ξύλο και.... των γονέων στην Λαμία

Τι κι αν γινόταν χαλασμός σήμερα στην χώρα με βασικό θέμα τα έκτροπα στα ελληνικά γήπεδα και το φαινόμενο του  χουλιγκανισμού που πλέον δείχνει να ξεφεύγει.
 Τι κι αν ανακοινώθηκε αναβολή στην Α΄ Εθνική, τι κι

Κανονικά οι αγώνες σε Τοπικά, Β΄ Γ΄ Εθνική

Αναβολή μόνο σε superleauge
Στις δηλώσεις που παρείχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής διευκρίνισε με δηλώσεις που έκανε πως η απόφαση της αναβολής αφορά μόνο την Super League και ως εκ τούτου θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα τοπικά πρωταθλήματα, η Γ΄ αλλά και η Β΄Εθνική.

Παλικάρι ο Εθνικός πέρασε στον Τελικό

Απέκλεισε την Κηφισιά σε συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι
Ο Εθνικός Πειραιά πήρε παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο Ζηρίνειο,  κερδίζοντας με 5-3 στην διαδικασία των πέναλτι την Κηφισιά, κι αφού ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν στο 3-3, σε ένα παιχνίδι που πραγματικά έσπασαν καρδιές.

Έφυγε ένας φίλος...


Εντελώς απροσδόκητα έφυγε από την ζωή ο Κώστας Αγγέλου σε ηλικία 65 ετών την Κυριακή τα ξημερώματα

Παλιός ποδοσφαιριστής στον Πειραϊκό, τον Αρίωνα τον Μ. Αετό την Ολυμπιάδα και άλλες πειραϊκές ομάδες, ο Κώστας άρρωστος Ιωνικάκιας ζούσε με τη σκέψη του Ιωνικού και η Νεάπολη ήταν το δεύτερο σπίτι του.

Πορεία πρωταθλητισμού ο Βύζας-κατάρρευση για Αστέρα Μαγούλας - Μανδραικό

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει εδώ και περίπου 3 μήνες ο ιστορικός Βύζας Μεγάρων, ο οποίος μετά  το επιβλητικό 3-0 στην Μαγούλα επί του Αστέρα δείχνει ότι και του χρόνου θα βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική.
Αντίθετα Αστέρας Μαγούλας- Μανδραικός πλέον έχουν τυπική παρουσία στην Γ΄ Εθνική και του χρόνου- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στη  Α΄ Δυτικής Αττικής.

Γ΄ Εθνική:Ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι

  Δεν είχαν προβλήματα οι πρωτοπόροι στους σημερινούς αγώνες της 19ης αγωνιστικής σε 1ο-2ο-3ο όμιλο, αλλά και στους εξ΄’  αναβολής  του 4ου ομίλου.
 Στον 1ο όμιλο ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ Πανσεραικού – Άρη αλλά και της Καβάλας στον 2ο όμιλο, τα Τρίκαλα  έχουν

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Πειραιά είναι τα εξής:
 Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αμπελακιακός - Α.Ε. Ικάρου Καλλιθέας 0-1
Φαληρικός - Αμφιάλη 1-0

Κέρδισε ο Ιωνικός στις καθυστερήσεις, αλλά....

Με τη ψυχή στο  στόμα κέρδισε τελικά ο Ιωνικός τον Γιούχτα με 3-2 ωστόσο και αυτή την φορά η εμφάνιση του ήταν το λιγότερο προβληματική.
Ασφαλώς ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ήταν ο κεντρικός αμυντικός της Νικαιώτικης ομάδας ο Αλέξανδρος  Δάρρας, ο οποίος σημείωσε και τα 3 γκόλ της ομάδας του.

Σιακάρας:"Για κάποιους δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί"

Aνακοίνωση με ..αιχμές εξέδωσε η διοίκηση του Ιωνικού δια του προέδρου της κ. Φώτη Σιακάρα, η οποία έχει ως εξής:
"Από την πρώτη μέρα -στις 22/11- που ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοικούσα Επιτροπή στο τμήμα του

Αλληλοεξόντωση και φέτος Αθήνας και Πειραιά στα μπαράζ!!

Στις 10  Μαίου αναμένεται να ξεκινήσουν   φέτος οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ενώσεων για την άνοδο μόλις 14 ομάδων στην Γ΄ Εθνική.
 Ωστόσο η είδηση δεν είναι άλλη από τον καταρτισμό των 14 ομίλων που ναι μεν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως,όμως δυστυχώς για Αθήνα - Πειραιά ...παραμένει ο ίδιος.

"Έφυγε" ο Στάθης Ψαρράς

Μια ξαφνική, απρόσμενη απώλεια, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Περαμαϊκού. Ο λόγος για τον θάνατο του επί σειρά ετών παράγοντα και φίλου του συλλόγου Στάθη Ψαρρά, ο όποιος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών…

Εισιτήριο τελικού η Προοδευτική με 0-0 κόντρα στην Οδηγήτρια

Το ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά, εξασφάλισε η Προοδευτική με το βολικό γι΄ αυτήν 0-0 απέναντι στην  Οδηγήτρια.
 Έτσι σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα οι βυσσινί μπορούν να σκέφτονται ότι 'ήρθε η ώρα για ένα τίτλο και πάλι.
 Μέτριο και δυνατό το παιχνίδι στο γήπεδο της Νικαίας με περίπου 250

Δεν...μπλοφάρει η Ελληνική κυβέρνηση

Η Ευρώπη πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξει ότι είναι πολιτικός οργανισμός και όχι υποκατάστημα των Γερμανικών τραπεζών - Η ελληνική κυβέρνηση δεν λυγίζει και δεν μπλοφάρει - Συνεχίζει να υπερασπίζεται το δίκιο και συμφέρον του ελληνικού λαού.

Οι Γερμανοί ..ξανάρχονται

Δεν κάνει πίσω η Ελληνική Κυβέρνηση στον ωμό εκβιασμό των γερμανοτσολιάδων!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες και τη σύνοδο του Eurogroup, μετά την... παρουσίαση ενός νέου, «σκληρού» κειμένου από τον Γέρουν Ντάισελμπλουμ, το οποίο δεν έγινε

Κορυφή ο Πανελευσινιακός 4-0 την Αχαική

Μιά καλή προπόνηση ήταν για τον Πανελευσινιακό το  σημερινό 4-0 με την Αχαική που σε συνδυασμό με το 1-1 του Παναργειακού στα Μέγαρα έφερε την ομάδα της Ελευσίνας να συγκατοικεί πλέον στην κορυφή του 3ου ομίλου με τους Αργείτες.

Μοιρασιά στην Ραφήνα για Τριγλία - Ατρόμητο

Μοιρασιά στην Ραφήνα ανάμεσα στην τοπική Τριγλία και τον Ατρόμητο Πειραιά που αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
 Η Τριγλία ήταν καλύτερη στο α΄ μέρος, όπου είχε την υπεροχή, δοκάρι σε  σουτ του Χρυσάφη για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ με τον Τσιούμα στο 42΄.

Τα αποτελέσματα σε 3ο-4ο όμιλο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε 3ο-4ο όμιλο είναι τα εξής:

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ( 18η αγωνιστική )
Πανελευσινιακός – Αχαϊκή 4-0
Αιολικός – Μανδραϊκός     1-0
Ερμής Κιβερίου - ΠΑΟ Βάρδας  1-0

"Έμπαζε" ο Ιωνικός 0-2 από την Κηφισιά

Στην πιό κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος ο Ιωνικός δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση, χάνοντας από την Κηφισιά με 0-2 μέσα στην Νεάπολη πικραίνοντας  τον φίλαθλο κόσμο του που είναι αλήθεια έδωσε δυναμικό παρόν.
 Οι περισσότεροι από 1000 Νικαιώτες έσπρωξαν τους παίχτες του Ιωνικού, αλλά κάτι τα προσωπικά λάθη, κάτι η ατυχία, κάτι

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά:
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 Νίκη Ρέντη - Προοδευτική 0-4
 Α.Ε.Χαραυγή - Κερατσίνι 0-1
 Α.Ε.Περάματος - Άρης Αμφιάλης 1-0

Οι παλαίμαχοι του Ιωνικού κόβουν την πίτα τους

Τη πίτα τους κόβουν την  ερχόμενη Παρασκευή 13/2/2015  ο σύνδεσμος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ιωνικού.
 Μιά εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας,  στις 8 το βράδυ και μάλιστα έχουν κληθεί να την τιμήσουν  πλήθος επισήμων αθλητικών φορέων και αρχών.
 Οι βετεράνοι του Ιωνικού πέραν των  αθλητικών εκδηλώσεων είναι από τους συνδέσμους με σημαντικοί κοινωνικό έργο.

Μαγιάτης αντί Παπακαλοδούκα στον Περαμαικό

 Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας πρόεκυψε στον Περαμαϊκο. Ο Γιώργος Παπακαλοδουκας έλυσε το βράδυ της Τρίτης κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τους «πράσινους», οι όποιοι με ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής: «Ευχόμαστε στον Γιώργο Παπακαλοδουκα τα καλύτερα τόσο σαν προπονητή, όσο και σαν άνθρωπο. Είναι πάνω

Στο ρελαντί ο Πανελευσινιακός

 Πολύ εύκολα ο Πανελευσινιακός επιβλήθηκε με 4-0 του Ζακυνθιακού στην Ζάκυνθο στον εξ΄ αναβολής αγώνα του 3ου ομίλου, και πλησίασε σε απόσταση 2 πόντων  τον πρωτοπόρο Παναργειακό.
Ο Γκεμίσης άνοιξε το σκορ στο 30',  δύο λεπτά αργότερα ο Κουσκουνάς σημείωσε το 2-0, Μάρης πέτυχε το 3-0 στο 79' για να διαμορφωθεί το  το τελικό 0-4 με αυτογκολ του ο Τζιαφέρη στο 83΄

Ύμνους" για Ηρόδοτο ο Ιωνικός

Σε ανακοίνωση προέβη ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιωνικού κ. Φώτης Σιακάρας με μια μικρή καθυστέρηση λόγω των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού.
  Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

"Την Κυριακή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ηροδότου φιλοξενήθηκε άψογα η ομάδα μας με την πιο πλήρη και ορθή έννοια της

Βάζει "λουκέτο" ο Μανδραικός κι αποχωρεί από το πρωτάθλημα

Την χειρότερη περίοδο στην ιστορία του περνά η ομάδα του Μανδραικού αφού τίποτα δεν πάει καλά. Η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και το μέλλον του συλλόγου  κρίνεται αβέβαιο. Την Τρίτη θα μπεί ένα τέλος δυστυχώς αφού δεν υπάρχει Δ.Σ και η ομάδα  όλα δείχνουν ότι θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Η δήμαρχος Μάνδρας δεν δέχθηκε τον πρόεδρο του Μανδραικού οπότε παραιτήθηκε σύσσωμο όλο το Δ.Σ. 

Τελεσίδικα -5 βαθμούς ο Βύζας

Όπως γνωστοποίησε η Ε.Π.Ο. από το σωματείο Βύζας Μεγάρων αφαιρούνται 5 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας του 3ου ομίλου σε εκτέλεση της υπ.  αρ. 231/12-6-2014 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής.

Εύκολα κι απλά ο Ατρόμητος 4-1 την Αναγ. Ιεράπετρας

  Εύκολα και απλά ο Ατρόμητος Πειραιά έφθασε στο 4-1 επί της Αναγ. Ιεράπετρας, κι είναι στην 2η θέση του 4ου ομίλου.
 Οι Καμνιώτες από πολύ νωρίς καθάρισαν τον παιχνίδι κάνοντας το υπόλοιπο τυπική διαδικασία .

Ανεβαίνει ο Εθνικός 1-0 την Νέα Ιωνία

Σε συνεχή άνοδο πλέον ο Εθνικός Πειραιά κέρδισε  δύσκολα  αλλά απόλυτα δίκαια την Νέα Ιωνία με 1-0 κανοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
 Ο Εθνικός είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η λύτρωση ήρθε στο 71΄ όταν ο Δωροβίνης

" Καθάρισε" ο Σκαφτούρος

Ο Ιωνικός πήρε σπουδαία νίκη στην Αλικαρνασό κερδίζοντας με 1-0 τον Ηρόδοτο, σε ένα παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν.
Οι Νικαιώτες έχασαν τρομερή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 23′ όταν από τραγικό λάθος του γκολκήπερ Παναγιωτίδη ο Ντούλιας σε σχεδόν κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. 

"Πέρασε" ο Ιωνικός



Ο Ιωνικός πέρασε από την Αλικαρνασό κερδίζοντας τον Ηρόδοτο με 1-0 και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου στον 4ο όμιλο, αναλυτικά είχαμε σήμερα:
3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ( 17η αγωνιστική )
Αχαϊκή – Αιολικός   1-1
Πανελευσινιακός - Ερμής Κιβερίου       3-0
ΠΑΟ Βάρδας – Ζακυνθιακός       0-0

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες του Πειραιά είναι τα εξής:
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ηφαιστος - Α.Ε. Ικάρου Καλλθέας 0-2
Α.Ε.Περάματος - Σαλαμινομάχοι 4-0

Βλέπει τελικό το Μοσχάτο 1-0 στο Πέραμα

Το Μοσχάτο πήρε  σπουδαία νίκη στο Πέραμα, - μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους -  με 1-0 επί του Περαμαικού στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου κι ασφαλώς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το  ένα εισιτήριο του τελικού.
 Ο Περαμαικός πάλεψε σκληρά το παιχνίδι είχε ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα, ωστόσο και το Μοσχάτο είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Ο Σταυρουλάκης στην Αλικαρνασό!!

Ο Ρεθυμνιώτης  Γιώργος Σταυρουλάκης ορίσθηκε από την ΚΕΔ /ΕΠΟ να διαιτητεύσει τον Κυριακάτικο αγώνα  Ηροδότου - Ιωνικός ο οποίος ως γνωστόν είναι κεκλεισμένων των θυρών.
 Αναλυτικά οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο είναι οι εξής:
4ος ΟΜΙΛΟΣ

"Άλμα" τελικού η Προοδευτική

Άλμα τελικού για την Προοδευτική μετά το σπουδαίο 1-0 στην Χαραυγή επί της Οδηγήτριας στον πρώτο σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου.
 Σε ένα παιχνίδι μέτριο, αμφίροπο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες η Προοδευτική πήρε την  νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 76΄ ο προωθημένος Καράκαλος με προβολή , μετά από σύγχυση στα καρέ τη Οδηγήτριας έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κοσμά.

Χατζηαλέξης αντί Λαιβερά στον Ατρόμητο

Ραγδαίες οι εξελίξεις και πάλι στον Ατρόμητο Πειραιά, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό Βαγγέλη Λαιβερά, ο οποιός ουσιαστικά πλήρωσε το μάρμαρο της πρόσφατης ήττας από τον Εθνικό, και περισσότερο την μέτρια εικόνα της ομάδας.

Στην Α.Ε.Νεάπολη ο Μιχαλάς

 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, Κας ΑΒΡΑΚΟΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΑΜ ΤΗΣ Α.Ε.ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 16 ΧΡΟΝΟΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ,ΜΙΧΑΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ., ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :

Σαντριά - Λουσιέν το Κερατσίνι

Δύο καλές μεταγραφικές κινήσεις για το Κερατσίνι που τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών προχώρησε στην απόκτηση δυό μεσοπιθετικών ποδοσφγαιριστών.
 Αρχικά ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βασίλη Σαντριά που έμεινε ελεύθερος από την Νέα Ιωνία.

Νταφόπουλο πήρε η Προοδευτική

Σε μιά τελευταία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Προοδευτική, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Νταφόπουλου.
 Πρόκειται για 27χρονο ακραίο αμυντικό που τελευταία του ομάδα ήταν ο Βύζας Μεγάρων  τα Λουκίσσια, ενώ πιό πρίν έχει περάσει από Θήβα, Ασπρόπυργο, Ηλυσιακό, Μανδραικό.

Στον Ατρόμητο Πειραιά ο Σάμιος

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ατρόμητο Πειραιά ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργύρη Σάμιου.
 Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο που έμεινε ελεέυθερος  από τον Εθνικό Πειραιά, κι ασφαλώς αναμένεται να αποτελέσει μιά  εξαιρετική επειλογή για τον τεχνικό της ομάδας τον Βαγγέλη

Συγκλονιστικό 1-1 μεταξύ Ικάρου - Οδηγήτριας

 Ματσάρα στις  Τζιτζιφιές- μπροστά σε 700 φιλάθλους

 Ο γερόλυκος Θωμάς Μακρής στις καθυστερήσεις του ντέρμπι κορυφής λύτρωσε τον Ίκαρο, ισοφαρίζοντας σε 1-1, με ένα γκολ σήμα κατατεθέν της  ποιότητας  του ως ποδοσφαιριστής,
διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Ίκαρο - Οδηγήτρια που ουσιαστικά αφήνει τα πάντα ανοιχτά στην υπόθεση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας.

 Μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι - πραγματικά διαφήμιση  για το ποδόσφαιρο του Πειραιά.

"Ξύπνησε" ο Εθνικός 2-0 τον Ατρόμητο


Ξύπνησε μετά από 1.5 μήνα ο Εθνικός Πειραιά και πήρε  παλικαρίσια νίκη κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά και πλέον μπορεί να ελπίζει ότι  η υπόθεση της παραμονής δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

 Ο Εθνικός αιφνιδίασε τον Ατρόμητο, αφού μόλις στο 4΄ ο Σούφλας εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του

Ημέρα "Εθνικού"



 Ημέρα Εθνικού η σημερινή, αφού πέτυχε τεράσστια νίκη κερδίζοντας  2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά, και πλέον μπαίνει σε τροχιά σωτηρίας,αναλυτικά τα αποτελέσματα σε 3ο-4ο όμιλο:

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ( 16η αγωνιστική )
Ερμής Κιβερίου – Αχαϊκή 1-2
Ζακυνθιακός - Πανελευσινιακός  αναβλήθηκε