Διαζύγιο με Κατσίκη - Κοντογουλίδη

Ο Βασιλειάδης στον πάγκο των Νικαιωτών
Μετά την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Σταύρο Ηλιόπουλο, στον Ιωνικό υπάρχουν  και αποχωρήσεις δύο ποδοσφαιριστών.
 Συγκεκριμένα, λύθηκε η συνεργασία της Νικαιώτικης ομάδας με τον  έμπειρο μεσοεπιθετικό Γιάννη Κατσίκη, και τον  επιθετικό Κοντογουλίδη.

Τέλος ο Ηλιόπουλος στον Ιωνικό

Παρελθόν αποτελεί στον Ιωνικό ο τεχνικός Σταύρος Ηλιόπουλος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του μετά το  χθεσινό παιχνίδι της Βάρης, όπου οι Νικαιώτες   ηττήθηκαν με 1-2 από τον τοπικό Αστέρα,  χάνοντας έτσι τις όποιες ελάχιστες ελπίδες είχε για την

Ο Εθνικός 2-1 στον Κρουσσώνα

Ψυχωμένος ο Εθνικός πήρε τεράστια νίκη στον Κορυσσώνα επί του ΠΑΟΚ, με 2-1 και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο αλλά πλήρωσε μία φάση από πλευράς Εθνικού στο 43’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δωροβίνη  ο Μακρής έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Κόλλιας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σούφλας έκανε το 0-1. 

Εύκολα ο Ατρόμητος 4-1 τον Γιούχτα

  Έχοντας ένα εκρηκτικό α' μέρος και καθοδηγούμενος από τον εξαιρετικό σήμερα Φώτη Σουλελέ που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Γιούχτα, ο Ατρόμητος Πειραιά έφθασε με άνεση στο 4-1 επί του Γιούχτα που μόνο στην επανάληψη φάνηκε.
Στο 17΄ ο Σουλελές  ελίχθηκε έδωσε πάσα στον Αργυρίου, που απο κοντά σημάδεψε την δοκό, κι ο ίδιος ο Σουλελές παίρνοντας την απόκρουση άνοιξε το σκορ.

Τα αποτελέσματα σε 3ο - 4ο όμιλο

Καθάρισε ο Εθνικός
Ημέρα του Εθνικού η σημερινή, καθώς με το τεράστιο 2-1 στον Κρουσσώνα επί του τοπικού ΠΑΟΚ ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία.
 Ήττα στην Βάρη για τον Ιωνικό και ουσιαστικά ο Κισσαμικός καθάρισε την υπόθεση του τίτλου.
 Στον 3ο όμιλο ο Παναργειακός με την νίκη του με 2-0 επί της Αχαικής έπιασε  στην κορυφή την ομάδα του Πανελευσινιακού, όμως ο Παναργειακός δεν έχει κάνει  το ρεπό του.
 Αναλυτικά είχαμε σε 3ο- 4ο όμιλο:

Tεράστια νίκη το Φάληρο- τα αποτελέσματα στον Πειραιά


Τεράστια νίκη για τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου με 1-0 επί της Καστέλλας στο κυριότερο σημερινό ματς του Πειραιά.
 Ο ΑΟΚ Φαλήρου  έτσι ελπίζει σε σωτηρία.
Αναλυτικά είχαμε σήμερα:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  5-0
ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-4
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 1-1
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ - Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ  3-2

Γιατί αλλάζουμε την ώρα την Κυριακή!!

Τα χαράματα της Κυριακής 29 Μαρτίου, στις 3 το πρωί ώρα Ελλάδος, η χώρα μας, μαζί με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα λειτουργεί ξανά με θερινή ώρα. Στην Αμερική η θερινή ώρα άλλαξε στις 8 Μαρτίου. 

Ο θεσμός της θερινής ώρας, όπως εξηγεί ο Διονύσης Σιμόπουλος, επίτιμος διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανηταρίου, καθιερώθηκε

Κύπελλο Ερασιτεχνών:Αλαλούμ -παραιτήσεις και μηδενισμοί

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Αλαλούμ στην πρώτη αγωνιστική των αγώνων του υποβαθμισμένου  Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο οποίο  μετέχουν  μόλις 32 Κυπελλούχες ομάδες, αφού στην συνέχεια  παραιτήθηκαν  άλλες δύο ομάδες.
 Από τα 16 προγραμματισμένα παιχνίδια  της Τετάρτης 25/3/2015, τελικά διεξήχθησαν τα .. 13 παιχνίδια της 1ης φάσης.

Τα σημερινά αποτελέσματα στην Α΄ Κατηγορία

Στους σημερινούς αγώνες της εμβόλιμης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας είχαμε:
 Α.Ε.Νίκαια - Α.Ε. Ίκαρος  1-2
Φαληρικός - Χαλκηδώνα 1-1
 Α.Ε. Αίγινα - Αμφιάλη 1-0

Διαζύγιο με Ραπτόπουλο - Φώσκολο - Κοσμά στην Προοδευτική

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Προοδευτική μετά και την εντός έδρας ήττα από το Κερατσίνι  και την έντονη δυσαρέσκεια που υπάρχει στον Κορυδαλλό για την γενικότερη εικόνα της ομάδας.
Έτσι η διοίκηση του Κορυδαλιώτικου συλλόγου, έλυσε την συνεργασία της με τρείς έμπειρους ποδοσφαιριστές της.

Έβαλε την σφραγίδα του το Κερατσίνι 1-0 στον Κορυδαλλό

 Με 1-0, το σκορ του  αγώνα και του πρώτου γύρου το Κερατσίνι κέρδισε μέσα στο κλουβί της Νικαίας την Προοδευτική, βάζοντας την σφραγίδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

 Παρουσία κάπου 500 φίλων των δύο ομάδων στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι της Προοδευτικής έγινε ένα μέτριο παιχνίδι ειδικά στο α΄ μέρος όπου είχαμε ελάχιστες φάσεις,

Ζούγκλα και διακοπή στην Κ. Αχαγιά


 Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα  Αχαική – Παναρκαδικός

 Σοβαρά επεισόδια και διακοπή του αγώνα λίγο πρίν την ολοκλήρωση του είχαμε στην Κ. Αχαγιά  στην αναμέτρηση της Αχαικής - Παναρκαδικού.

Το κύπελλο τα Τρίκαλα 3-2 τον Εθνικό

 
Φωνάζουν για χειρουργείο οι Πειραιώτες

Ο Α.Ο. Τρικάλων κατέκτησε το 2ο Κύπελλο Γ΄ Εθνικής
κερδίζοντας στον τελικό της Άμφισσας με 3-2 τον Εθνικό Πειραιά παρουσία 1000 περίπου φιλάθλων με το φινάλε να δραματικό, αλλά και επεισοδιακό.
Δυνατά ξεκίνησαν  τον αγώνα τα Τρίκαλα απειλώντας σε πολλές περιπτώσεις την εστία του Βουτσινά. Σε μία από αυτές στο 8΄  Σαχινίδης δέχθηκε ωραία πάσα από τον Μοσχάκη και με πλασέ άνοιξε  το σκορ.

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 Α.Ε. Χαραυγή - Α.Ε. Περάματος 0-2
 Θύελλα Μοσχάτου - Α.Ε. Αίγινας 1-3
 Ειρήνη - Ήφαιστος 0-1
 Χαλκηδώνα - Νίκαια  0-1
Αμπελακιακός - Φαληρικός 0-2

Συμφωνία με Βασίλη Σπάθα η Προοδευτική

Ο Βασίλης Σπάθας σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναμένεται να είναι ο τεχνικός της Προοδευτικής για την νέα περίοδο.
 Ο νεαρός τεχνικός που φέτος δούλεψε στην αρχή της χρονιάς, στον Ίκαρο Καλλιθέας έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της

Ματαιώθηκε ο αγώνας Βύζα -Μανδραικού

 Οριστικό τέλος ο Μανδραικός
Ο Μανδραικός είναι η 4η ομάδα που  μεσούσης της σεζόν  αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
 Μετά τον Α.Ο.Κύμης( 3ος όμιλος) τα Λευκάδια Ημαθίας και τον Πυρσό Γρεβενών η διοίκηση του Μανδραικού με έγγραφο της πρός την Επιτροπή Πρωταθλήματος

Μαθηματικά πρωταθλητής ο Α.Π.Ο. Κερατσίνι

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια ομάδα  του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας στέφθηκε  σήμερα το Κερατσίνι, το οποίο μετά το 3-0 επί του ΑΟΚ Φαλήρου, και το ταυτόχρονο 1-1 της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό με τον Αετό πήρε μιά διαφορά 13 βαθμών, κι ενώ

Τα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά

Τα αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας είναι:
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ  3-0
 ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-1
 Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΥ /ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ -ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 0-0

Η κλήρωση του απαξιωμένου Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Δεν δήλωσαν συμμετοχή 21  Κυπελλούχες ομάδες
Μόλις 32  Κυπελλούχες ομάδες των Ε.Π.Σ. της χώρας δήλωσαν συμμετοχή στην 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.
 Κάτι  η απαξίωση του θεσμού από την ίδια την Ομοσπονδία, κάτι το ότι η συμμετοχή είναι προεραιτική οδήγησε 21 Κυπελλούχες ομάδες να μην δηλώσουν συμμετοχή.

Το κλείνει το μαγαζί ο Μανδραικός!!

Άλλες δύο φορές ο Μανδραικός είχε φθάσει πρό των πυλών της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ωστόσο τούτη την φορά το κακό είναι αναπόφευκτο.
 Μπροστά στην απογήτευση από τον δεδομένο υποβιβασμό, τις συντριβές και την έλλειψη  ικανών παραγόντων και χρημάτων να τρέξουν την ομάδα ο Μανδραικός φαίνεται ότι δεν θα κατέβει στα τελευταία  6 παιχνίδια

Ενδιαφέρουσα - απαραίτητη ενημέρωση για τους διπλωματούχους Προπονητές

 Όπως είναι γνωστό όλες οι ταυτότητες διπλωματούχων Προπονητών UEFA A’ ,  UEFA B     που  εκδίδονται από το Μητρώο Προπονητών της Ε.Π.Ο.  έχουν λήξη ισχύος τον Δεκέμβριο του 2015.
 Η  Ε.Π.Ο. στις αρχές του καλοκαιριού θα ανακοινώσει το πότε θα ξεκινήσει η αντικατάσταση  αυτών των ταυτοτήτων με τις νέες ταυτότητες τριετίας – έως και τον Δεκέμβριο  του 2018.

Αναβλήθηκαν οι αγώνες της Κυριακής στον 4ο όμιλο

H διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Γ΄Εθνικής το Σάββατο 21 Μαρτίου ανάμεσα στον Εθνικό και τα Τρίκαλα, φέρνει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον 4ο όμιλο, καθώς αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια του 4ου Ομίλου την Κυριακή.
 Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. είναι η εξής:

Στην Άμφισσα .. ο Τελικός - φωνάζει ο Εθνικός

Άλλαξε  το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής  ανάμεσα σε Α.Ο.Τρικάλων – Εθνικό Πειραιά) η Ε.Π.Ο. έπειτα από τις αντιδράσεις του ενός εκ των δύο φιναλίστ του Α.Ο.Τρικάλων.
 Αρχικά η Επιτροπή Κυπέλλου είχε ορίσει την διεξαγωγή του Τελικού στο Δημ. Γήπεδο  Ψαχνών, ωστόσο  με νεότερη απόφαση της ο Τελικός θα διεξαχθεί στο

Η Γλυφάδα 3-2 τελείωσε τον Ιωνικό

 Ένταση  και σύρραξη στο ημίχρονο

Πέταγε φωτιές σήμερα η Γλυφάδα η οποία κέρδισε με 3-2 τον κακό Ιωνικό, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο οποίο κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί τουλάχιστον άλλα τόσα τέρματα.
 Το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς με ηγέτες του Κόντι, Πετρόφ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0.

Ο Ηλυσιακός 2-1 έμπλεξε τον Εθνικό

Ο Ηλυσιακός υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα τον  Εθνικό στο γήπεδο του Μοσχάτου τον οποίο κέρδισε με 2-1, κι αναπτέρωσε τις  ελπίδες του για να κρατηθεί,στην κατηγορία.
 Αντίθετα οι Πειραιώτες έχασαν την ευκαιρία να  ξεκαθαρίσουν μιά και καλή την  υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος 2-1 την Κηφισιά

 Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος Πειραιά κερδίζοντας  δίκαια με 2-1 την Κηφισιά
Οι Πειραιώτες έχοντας στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό τεχνικό Άγγελο Νικολόπουλο,  ήταν εμφανώς ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και καθάρισαν το παιχνίδι μέσα σε ενα εκρηκτικό πρώτο 15λεπτο όταν και προηγήθηκαν με 2-0. Μόλις στο 5' ο Παναγιωτόπουλος κέρδισε καθαρό

Πάτησε Β΄ Εθνική η Ελευσίνα- τέλος στα όνειρα για τον Ιωνικό

Tέλος στα όνειρα ανόδου για τον Ιωνικό, έβαλε η ήττα στην Γλυφάδα  με 2-3, την ίδια ώρα στον 3ο όμιλο ο εντυπωσιακός Πανελευσινιακός με το 7-0 επί του Αστέρα Μαγούλας, ουσιαστικά  καθάρισε την  κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο του, αφού ο "πολύς"  Παναργειακός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Εύκολα ο Ίκαρος 4-0 την Θύελλα

 Εύκολα ο Ίκαρος ξεπέρασε το εμπόδιο της Θύελλας Μοσχάτου την οποία συνέτριψε με 4-0, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία του.
 Ο Γεωργίου στο 23΄ άνοιξε το σκορ, ο Μακρής με κεφαλιά στο 40΄ σημείωσε το 2-0, ενώ πάλι ο Γεωργίου στο 54΄  ανέβασε το σκορ στο 4-0.

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες του Πειραιά είναι τα εξής:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 Α.Ε. Περάματος -Νέοι Δραπετσώνας 2-0
 Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας - Καστέλλα  0-0
 Α.Ε. Σαλαμίνας - Χαλκηδώνα 1-0

Επιστρέφει το Ιδιώνυμο

Καταπέλτης κατά της βίας είναι ο νέος Αθλητικός νόμος ο οποίος θα γνωστοποιηθεί και θα ψηφισθεί  μετά την ερχόμενη Τρίτη.

Οι ποινές θα είναι εξοντωτικές κατά των ομάδων,των οποίων οι οπαδοί  ξεφεύγουν,ενώ το βασικό  είναι ότι επιστρέφει το ΙΔΙΩΝΥΜΟ.

Απειλείται με μείον φέτος αλλά και του χρόνου η ΑΕΚ

Σε καταστροφή εξελίσεται τελικά η ενέργεια  λίγων ανεγκέφαλων της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι του Κυπέλλου με τον  Ολυμπιακό, αφού οι  ποινές με τις οποίες απειλείται η Ένωση είναι βαρύτατες τόσο για το φετινό πρωτάθλημα όσο και το επόμενο όπου η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην super League.

Στο ρελαντί και αποθέωση για την Προοδευτική


Στο ρελαντί η Προοδευτική επικράτησε με 3-0 του Άρη Αμφιάλης, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά οι Κορυδαλλιώτες αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους για την πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλλου Πειραιά.
 Στο 10' ο νεαρός Τσιάνος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23΄ ο

Ο Αδαμόπουλος στην Γλυφάδα!!

Ο Ζακυνθινός  Άγγελος Αδαμόπουλος ορίσθηκε από την ΚΕΔ να διαιτητεύσει τον αγώνα της Γλυφάδας με τον Ιωνικό, όπου οι Νικαιώτες  θέλουν απαραιτήτως το τρίποντο στην μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στον 4ο όμιλο.
 Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων του 4ου ομίλου είναι οι:

"THEATRO" πάει ο Ιωνικός την Παρασκευή

 Τη ετήσια  χοροεσπερίδα του διοργανώνει ο Ιωνικός την ερχόμενη  Παρασκευή 13 Μαρτίου, μάλιστα με ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρονται τα εξής:
Ο ΙΩΝΙΚΟΣ γιορτάζει, και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στην

Ικανοποίηση στον Περαμαικό

 Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στον Περαμαϊκο από την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Η ομάδα μετά τις σαρωτικές αλλαγές του Ιανουαρίου, δείχνει να έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και παρουσιάζει ένα βελτιωμένο πρόσωπο με πολλά νεαρά παιδιά στην σύνθεση

Σίγουρος ο πρωταθλητής ο Ίκαρος 3-0 την Αίγινα

 Σίγουρος πρωταθλητής  μπορεί να θεωρηθεί πλέον ο Ίκαρος Καλλιθέας, μετά την εύκολη νίκη του επί της Αίγινας, και την ταυτόχρονη νέα γκέλα της Οδηγήτριας στο Πέραμα.
Ο Ίκαρος καθάρισε εύκολα το παιχνίδι αφού από το α΄ μέρος  το σκορ ήταν 2-0.
Το 1-0 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του  Μακρή στο 22΄ ( δόθηκε σε χέρι του

Όρθιος στον Κίσσαμο ο Εθνικός

Σπουδαίο βαθμό πήρε ο Εθνικός στα Χανιά  από τον Κισσαμικό στο μεταξύ τους 1-1.
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τον Κισσαμικό να έχει την υπεροχή, ωστόσο  οι Πειραιώτες στάθηκαν πολύ καλά. Οι γηπεδούχοι στην πρώτη  τους καλή στιγμή είχαν δοκάρι σε  δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη, ενώ στο 16΄ φάουλ του Φραγκουλάκη απέκρουσε ο Βουτσινάς.

"Σβηστά" ο Ιωνικός 3-0 την Νέα Ιωνία

"Σβηστά" ο Ιωνικός επικράτησε με 3-0 της Νέας Ιωνίας και πλέον το φινάλε αναμένεται δραματικό σε ότι αφορά την μάχη του τίτλου, αφού οι Νικαιώτες καλούνται να καλύψουν  την διαφορά των 4 βαθμών που τους χωρίζει από τον Κισσαμικό.
 Κι αν αναλογισθεί κανείς ότι μετά από 2 Κυριακές ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Κισσαμικό ασφαλώς και μπορεί να ελπίζει.

Στο κόλπο ο Ιωνικός "καθάρισε" η Ελευσίνα

 Ο Ιωνικός κέρδισε εύκολα την Νέα Ιωνία με 3-0, και σε συνδυασμό με το 1-1 του Κισσαμικού κόντρα στον Εθνικό ξαναμπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου στον 4ο όμιλο.
 Στον 3ο όμιλο  τεράστιο διπλό του Πανελευσινιακού στο Άργος με 2-0 επί του Παναργειακού.
 Αναλυτικά είχαμε σε 3ο -4ο όμιλο:

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ( 21η αγωνιστική )
Αχαϊκή - ΠΑΟ Λουτρακίου            1-1
Καλαμάτα - ΠΑΟ Βάρδας             2-1
Παναρκαδικός – Μανδραϊκός     7-0
Παναργειακός - Πανελευσινιακός          0-2
Κύμη – Αιολικός      0-3 α.α.
Αστέρας Μαγούλας - Ερμής Κιβερίου   0-1
Δόξα Μανολάδας - Ζακυνθιακός 0-0
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Πανελευσινιακός    39-11       46
…………………………………………
2.Παναργειακός         37-12       43
3.Αιολικός    32-15       37
4.Καλαμάτα   24-13       37
5.ΠΑΟ Λουτρακίου   18-8       34
6.Δόξα Μανολάδας   24-16       33
7.Παναρκαδικός      32-23       30
8.Ζακυνθιακός         27-30       26
9.Βύζας Μεγάρων   25-16       25
10.ΠΑΟ Βάρδας          24-25       24
………………………………………
11.Αχαϊκή         23-33       21
12.Ερμής Κιβερίου      15-22       20
13.Αστέρας Μαγούλας          16-334      12
14.Μανδραϊκός          8-33       8
15.Κύμη            0-0       0
* Ο Βύζας έχει 1 μηδενισμό και -5 βαθμούς

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(22η αγωνιστική)

Καλαμάτα – Αχαϊκή, ΠΑΟ Λουτρακίου - Παναρκαδικός
ΠΑΟ Βάρδας – Παναργειακός, Μανδραϊκός - Κύμη
Πανελευσινιακός - Αστέρας Μαγούλας, Αιολικός - Βύζας Μεγάρων
Ερμής Κιβερίου - Δόξα Μανολάδας
Ρεπό: Ζακυνθιακός





4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(20η αγωνιστική)
Κηφισιά – Γιούχτας            0-0
Ηλυσιακός - ΠΑΟ Κρουσσώνα   1-2
Ηρόδοτος - Ατρόμητος Πειραιά  3-2
Κισσαμικός – Εθνικός       1-1
Ιωνικός - Νέα Ιωνία            3-0
Αστέρας Βάρης - Αναγ. Ιεράπετρας      1-0
Τριγλία Ραφήνας – Γλυφάδα       1-2


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Κισσαμικός           28-12      43
……………………………………..
2.Ιωνικός      33-19      39
3.Κηφισιά     27-10      38
4.Ατρόμητος Πειραιά         38-26      31
5.Αστέρας Βάρης   19-19      30
6.Εθνικός   17-14      26
7.ΠΑΟ Κρουσσώνα         26-25      26
8.Τριγλία Ραφήνας             27-21      25
9.Γιούχτας    24-21      22
10.Νέα Ιωνία            19-25      20
………………………………………….
11.Ηλυσιακός            23-34      19
12.Γλυφάδα 12-28      19
13.Ηρόδοτος  24-22      16
14.Αναγ. Ιεράπετρας         10-48      5
* Ο Ηρόδοτος έχει – 15 βαθμούς

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21η αγωνιστική)
Γιούχτας - ΠΑΟ Κρουσσώνα, Ατρόμητος Πειραιά - Κηφισιά
 Εθνικός – Ηλυσιακός, Νέα Ιωνία – Ηρόδοτος, Αναγ. Ιεράπετρας – Κισσαμικός, Γλυφάδα – Ιωνικός, Τριγλία Ραφήνας - Αστέρας Βάρης


"Κοιλιάρας" - Ατρόμητος Πειραιά 3-2

Ο Ηρόδοτος κατέβαλε την αντίσταση του Ατρόμητου Πειραιά κερδίζοντας  τον με 3-2 και πλέον ελπίζει σε σωτηρία, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας του Ηροδότου.
Οι Καμινιώτες αν κι είχαν σημαντικές απουσίες ( Στρατής, Παναγιωτόπουλος,Γιαννουλάκης, Κατσαβριάς, Κολιός κλπ), πάλεψαν το παιχνίδι για να δεχθούν το  3-2 στο 86΄ .

Κυπελλούχος Πειραιά η Προοδευτική, 2-0 το Μοσχάτο

Η Προοδευτική στέφθηκε κυπελλούχος Πειραιά για την περίοδο 2014-2015 κερδίζοντας στο "Γ. Καραισκάκης" το Μοσχάτο με 2-0, κατακτώντας έτσι το τρόπαιο για 2η φορά στην ιστορία της.
 Μπροστά σε περίπου 5000 φίλους των δύο φιναλίστ αλλά και φίλους του Πειραικού ποδοσφαίρου η ομάδα του Κορυδαλλού πήρε  δίκαια το Κύπελλο, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του

Επιστροφή Παπασπύρου στην Κηφισιά

 Στην τεχνική ηγεία της Κηφισιάς επανήλθε μετά από περίπου 1,5 χρόνου ο Δημήτρης Παπασπύρου, που  ως γνωστόν αποχώρησε μόλις χθές αππό τον πάγκο της Τριγλίας Ραφήνας.
 Ο Παπασπύρου κρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή  από την διοίκηση  της Κηφισιάς, για να καλύψει το κενό που δημιούργησε το διαζύγιο  με τον τεχνικό Μάρκο Μαυρομμάτη.

Ασλάνογλου αντί Παπασπύρου στην Τριγλία

Ραγδαίες οι  εξελίξεις στην Τριγλία Ραφήνας σε ότι το  θέμα της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.
Έτσι  παρελθόν απαοτελεί από τον πάγκο του συλλόγου ο Δημήτρης Παπασπύρου, μιά παραίτηση που έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της Τριγλίας, η οποία  πολύ γρήγορα κατέληξε

Παραιτήθηκε ο Χατζηαλέξης στον Ατρόμητο Πειραιά


Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Πειραιά  ανακοίνωσε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης,  δύο ημέρες μετά το ατυχές αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ιωνικό.
 Ωστόσο  αίσθηση,  προκαλούν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής στοpamebala.grλίγο μετά το 'διαζύγιο'.

Τέλος ο Μελάς στην Οδηγήτρια

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Οδηγήτριας ο τεχνικός Τέλης Μελάς από  συνεργασία 4 ετών, μάλιστα η διοίκηση της Οδηγήτριας εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:"Ο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Τέλη Μελά.

Καθάρισε ο Εθνικός 2-0 τον Αστέρα Βάρης

Ένα πρώτο πολύ καλό 45λεπτο ήταν αρκετό για τον Εθνικό να φθάσει στο 2-0 επί του Κ. Αστέρα Βάρης, κι έτσι να  αρχίζει να κάνει την υπόθεση της παραμονής σχετικά εύκολη υπόθεση.
 Οι Πειραιώτες που πλέον πατούν πολύ καλά άνοιξα το σκόρ στο 8΄ με ωραίο πλασέ του Μάναλη, κι αφού στο 22΄ο Παυλάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0,

Διαζύγιο με Τάπρατζη η Νέα Ιωνία

Ραγδαίες οι εξελίξεις και στην Νέα Ιωνία μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα και την εντός έδρας ισοπαλία με την Τριγλία που διατηρεί την Αθηναική  ομάδα σε δύσκολη βαθμολογική θέση.
 Έτσι σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες παρελθόν

Τέλος ο Δήμος στον Ηλυσιακό

 Η νέα ήττα, αυτήν την φορά στο Ηράκλειο από τον Γιούχτα επέφερε εξελίξεις στον Ηλυσιακό, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό Μάρκο Δήμο.
 Ήδη η διοίκηση της Αθηναικής ομάδας κινείται και πάλι για την εξεύρεση νέου τεχνικού που θα βοηθήσει τον σύλλογο να βγεί από την πολύ δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Ατσάλι ο Ιωνικός 3-2 στα Καμίνια

Ψυχωμένος  ο Ιωνικός επικράτησε του Ατρόμητου Πειραιά με 3-2 στο γήπεδο του Ρέντη σε ένα παιχνίδι με ένταση σασπένς, και που σίγουρα  θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε.
 Ο Ατρόμητος  μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, και έχοντας σε  σπουδαία μέρα τον Φώτη Σουλελέ κατάφερε να ανοίξει το σκόρ στο 9΄ .