Επεισοδιακός ημιτελικός στο Σχιστό

 Το Κερατσίνι πήρε την πρόκριση στον φετινό τελικό του κυπέλλου Πειραιά κερδίζοντας με 2-0 την Χαραυγή σε ένα ημιτελικό που παρακολούθησαν κάπου 1000 φιλάθλοι και που στιγματίσθηκε από σοβαρά επεισόδια κυρίως στο τέλος της αναμέτρησης αλλά  και στην διάρκεια αυτής. Το Κερατσίνι είχε  ευκαιρίες με τον σούτ του Κουρκούτη στο 21΄ που απέκρουσε
εντυπωσιακά ο Παγώνης, και στο 28΄ σε εξ΄ επαφής σούτ του Ψυχογιού που επίσης έδιωξε ο Παγώνης, για να φθάσουμε στο 39΄  όταν ο Ψυχογιός τελείωσε υποδειγματικά ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά του  Κουρκούτη.
 Στο σημείο αυτό κι αφού ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί από πλευράς Κερατσινιωτών ακολούθησε  σύρραξη εντός αγωνιστικού μεταξύ των παιχτών και των παραγόντων και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να κάνει διακόψει τον αγώνα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. όπως αναφέρει ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Κουβέλης παράγοντας του Κερατσινίου στην διάρκεια των πανηγυρισμών, προκάλεσε τους φιλάθλους της Χαραυγής οι οποίοι προσπάθησαν να απαντήσουν.
 Τελικά το παιχνίδι συνεχίσθηκε μετά από μισή ώρα περίπου, αφού στο μεταξύ  είχε καταφθάσει μιά διμοιρία των ΜΑΤ κι αφού ο Κουβέλης απέβαλε από τους πάγκους των δύο ομάδων όλους όσους συμμετείχαν στην σύρραξη σύν τον ποδοσφαιριστή Γεροπαναγιώτη.
 Στην επανάληψη  το Κερατσίνι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ιδιαίτερες καταστάσεις εκτός του τελευταίου 15λεπτου, όταν και είχε δοκάρι σε γυριστό σούτ του Κουρκούτη για να φθάσουμε στην εκπνοή όταν ο  Ν. Μαριόλης με κεφαλιά  μετά από κόρνερ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ντελίριο  πανηγυρισμών από τους Κερατσιτσινιώτες.
Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε αμέσως μετά όταν  και κατά του διαιτητή  έπεσαν πλαστικά μπουκάλια με τον διαιτητή Κουβέλη να σφυρίζει την λήξη, κι να ακολουθεί το έλα να δείς  από τους  έξαλλους φιλάθλους και ανθρώπους της Χαραυγής.
 Για ένα 10 λεπτό  ο χώρος  θύμιζε πολεμικό  σκηνικό με την σύγκρουση με τους άνδρες των ΜΑΤ για να εκτονωθεί αργότερα η κατάσταση.
 Το Κερατσίνι ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Χαραυγής στο 3΄  και στο 32΄ σε ανατροπή του Ψυχογιού.
 Η Χαραυγή ζήτησε οφ΄ σάιντ την  φάση του 1-0, ενώ  θεωρεί ότι ο ρέφερι έδωσε αρκετά ανάποδα  σφυρίγματα  κατά τους
Δύσκολο παιχνίδι για τον Νίκο Κουβέλη( Κουρομιχελάκη- Ζερβάκη) τέταρτος ήταν ο Πετρουμιανός
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης,  Σφυρογιαννάκης( 55΄ Σιδέρης), Σκορδίλης, Αγγελάκης, Βαττής, Μπατής, Γκιάτης(67΄ Φούντας), Μαριόλης Ν., Ψυχογιός, Κουρκούτης
 Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ: Παγώνης, Γεροπαναγιώτης, Γαβαλάς,  Χατζήπαπας, Τούρλος, Κυριακίδης, Δούβλης(74΄ Μιχαήλ), Μακαρωνάς( 70΄ Ποτουρίδης), Τάνκα, Ηλιόπουλος( 63΄ Βασίου),  Γκιόκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου