Σε αδιέξοδο ο Τελικός στην Αθήνα

Σε αδιέξοδο έχει περιέλθει η Αθήνα αναφορικά με την διεξαγωγή του Τελικού  Κυπέλλου και πλέον υπάρχει ορατός κίνδυνος  ακόμη και για τη μη διεξαγωγή του, με όποιες κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν.
 Ως γνωστόν στον φετινό τελικό έχουν προκριθεί το Χαλάνδρι και ο Ηλυσιακός, ωστόσο εκρεμμεί ένσταση της Α.Ε.
Ηρακλείου κατά το Ηλυσιακού για τον μεταξύ τους ημιτελικό αγώνα, για τον οποίο, αν και έχουν περάσει πάνω από 15 ημέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης δεν έχει πάρει απόφαση!!!.
 Το σοβαρό θέμα της υπόθεσης είναι ότι βάση της σχετικής διάταξης της ΕΠΟ οι τελικοί θα πρέπει να έχουν ολοκλήρωθεί μέχρι την 22 Φεβρουαρίου, αφού στις 26 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών  Ελλάδος - μάλιστα οι αγώνες της 1ης φάσης είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 9 Μαρτίου.
 Εδώ να σημειώσουμε ότι ανάλογη ένσταση με την Α.Ε. Ηρακλείου,  έχει καταθέσει κι ο Ατρόμητος Πειραιά  κατά του Ηλυσιακού που όμως δεν έχει εκδικασθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κoινοποιήσεων των δικηγόρων και η οποία τώρα ορίσθηκε  να εκδικασθεί για τις 25 Φεβρουαρίου. 
Η Αθήνα περίμενε να βγεί πρώτα αυτή η απόφαση..για να πράξει ανάλογα... όμως τώρα υπάρχει θέμα..
Το πρόβλήμα στην Αθήνα είναι ότι ακόμη  και αν βγάλει σήμερα απόφαση για την ένσταση, η μιά εκ των δύο ομάδων θα κάνει έφεση, που θα πρέπει να εκδιασθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κι ως εκ τούτου τελικός... δεν μπορεί να ορισθεί με ότι αυτό συνεπάγεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου