Το Χαλάνδρι το κύπελλο 3-0 τον Ηλυσιακό

 Το ψυχωμένο Χαλάνδρι της Α΄Αθηνών ταπείνωσε τον Ηλυσιακό- ομάδα Γ΄'  Εθνικής  κερδίζοντας στον τελικό του κυπέλλου Αθηνών με 3-0 , κατακτώντας το 2ο τρόπαιο της ιστορίας του.
Σε ένα τελικό που δεν παρακολούθησαν περισσότεροι από 500-
600 φίλαθλοι των δύο σωματείων, από τις εξέδρες του «Γεώργιος Καμάρας»-  αριθμός αποκαρδιωτικός για ολόκληρη Αθήνα,  το  συγκλονιστικό Χαλάνδρι που ούτε κάν ήταν στις φετινές δυνατές ομάδες της Αθήνας που πρωταγωνίστησαν(μόλις που  κρατήθηκε στην κατηγορία), παρουσιάστηκε πιο ψυχωμένο και έδειξε ότι ήθελαν πιο πολύ το βαρύτιμο τρόπαιο και το κατέκτησε δίκαια!
 Δικαίως πρός του τέλος του τελικού οι περίπου 200 φίλοι του Ηλυσιακού, επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, ζητώντας τους να βγάλουν τις .. φανέλες, με αποτέλεσμα ο αθηναίος ρέφερι να διακόψει επί 5λεπτο τον τελικό.
Οι παίκτες του Δήμου Τσιμιλιώτη μπήκαν πιο δυνατά και στο 17 ‘/ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με κοντινή προβολή του Τσίτσαρη.
Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Χαλανδρίου, οι οποίοι στο 49’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα, έπειτ ααπό σέντρα του Σκούμα, ο Φούντας στην προσπα΄θειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τους ομάδας του!
Η διαφαινόμενη νίκη του Χαλανδρίου απέκτησε διαστάσεις θριάμβου στο 68’ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και όμορφο πλασέ του Πατσιαβούρα, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας των βορείων προαστίων!
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία  του Σφακιανάκη.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : Σηφάκης, Μέξης, Χατζηγιαννάκος (29’ Φούντας), Συριόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Στρίγγας (56’ Σαμπανάι), Τζώρτζης, Ιωάννου (46΄ Πουλάκος), Θανόπουλος Δ., Σταύρου.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Φ., Λαζάρου (84’ Καγιώργης), Ζούτνα (74’ Λειβαρτζινός), Θανόπουλος Μ., Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης Α. (63’ Πατσιαβούρας), Μπιζάς, Σκούμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου