"Σοκ" με Ζαχαράτο στην Προοδευτική

Βαρύ 'ήταν το τίμημα στην Προοδευτική για την μεγάλη ομολογουμένως εμφάνιση και νίκη επί του Αιγάλεω στην χθεσινή πρεμιέρα των μπαράζ.
Συγκεκριμένα ο τραυματισμός του καλύτερου παίχτη του χθεσινού ντέρμπι του Γιώργου Ζαχαράτου, αποδεικνύεται ιδιαίτερα σοβαρός.
Όπως έδειξαν οι πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις ο 30χρονος
εξαιρετικός ποδοσφαιριστής  υπέστη ρήξη χιαστών, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο θα χάσει όλα τα παιχνίδια των μπαράζ, αλλά  θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να του γίνει  αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί.
 Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθει στους αγωνιστικούς μετά τον Νοέμβριο, κάτι που αποτελεί  πλήγμα για την οικογένεια της Κορυδαλλιώτικης ομάδας.
 Φυσικά για το  παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι ο τεχνικός Βασίλης Σπάθας δεν μπορέι να υπολογίζει και στον Γιακούμπι που αποβλήθηκε( θα τιμωρηθεί με μιά αγωνιστική).
 Το μόνο ευχάριστο είναι η επιστροφή του Δηλαβέρη που  εξέτισε την ποινή του.

Η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί 
 Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Προοδευτικής όπου αναφέρονται τα εξής:
  
« Η διοίκηση της Προοδευτικής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον συγκλονιστικό  φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την άνευ προηγούμενου παρουσία του στον αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ με το Αιγάλεω.
 Ιδιαίτερα θέλει να επισημάνει την κόσμια παρουσία των φίλων της ομάδας, που βοήθησαν ώστε  μέσα στο γήπεδο να μην γίνει το παραμικρό.
 Όλοι μαζί αποφεύγοντας κάθε τι που μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες, μπορούμε να πάμε την Προοδευτική εκεί που της αρμόζει.»

 Χωρίς φιλάθλους στον Άγιο Ιερόθεο
 
 Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Άγιο Ιερόθεο στο Δημ. Στάδιο Περιστερίου ανακοινώνουμε ότι  κατόπιν εντολής της αστυνομίας απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων μας στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν θα υπάρξει πώληση εισιτηρίων.
 Απαγορεύεται ακόμη και η παρουσία στον περιβάλλοντα χώρο  φιλάθλων μας που θα φέρουν διακριτικά της ομάδα μας.
 Αυτό σημαίνει ότι όσοι από εμάς βρεθούν στο γήπεδο δεν θα πρέπει να φέρουν διακριτικά της ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου