"Πάταγος" εξελίξεων στον Ιωνικό

Όπως αναφέραμε και σε παλιότερη ανάρτηση μας βρίσκονται σε καλό δρόμο οι επαφές των ανθρώπων του Ιωνικού αναφορικά με την σύσταση ικανής διοίκησης που θα τρέξει τον σύλλογο στην νέα περίοδο.
 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, των κινήσεων που γίνονται, ηγούνται ο δικηγόρος Παναγιώτης Κουγιουτέας ο Φώτης Σιακάρας, κι ο Πέτρος Μπογράκος - ήδη υπάρχει συμφωνία με
επιχειρηματία που  θα στηρίξει την νέα προσπάθεια, ενώ όλα δείχνουν ότι την  όλη προσπάθεια θα στηρίξει ο γνωστός  επιχειρηματίας- κολοσσός - γνωστός για τα Ιωνικά αισθήματα του.
 Τα πάντα ασφαλώς θα ξεκαθαρίσουν  μέσα στις επόμενες ημέρες όταν και θα π'άρουν την τελική τους μορφή οι επαφές και οι συζητήσεις που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
 Μιλάμε  δηλαδή για  εξελίξεις κάτι παραπάνω από θετικές και που αναμένεται να σηματοδοτήσουν μιά νέα εποχή στον Ιωνικό, που  προσβάλει να δημιουργήσει μιά ομάδα ικανή να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
 Φυσικά  άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκονται εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων, ωστόσο το προαίσθημα που υπάρχει στην Νίκαια είναι θετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου