Και με τη βούλα στην Γ΄ Εθνική η Προοδευτική

 Λάδι οι Κορυδαλλιώτες από την Π.Ε. της ΕΠΟ - Βαριά καμπάνα για το Αιγάλεω
Και με τη βούλα που λέμε βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική η Προοδευτική, μετά την εκδίκαση από την Πειθαρχική Επιτροπή του περιβόητου αγώνα ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που διακόπηκε.
 Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε εξ΄ολοκλήρου τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης της Κορυδαλιώτικης ομάδας, και την απάλλαξε από  κάθε ευθύνη.

 Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Προοδευτικής με τέρματα 3-0, και βαθμούς 3 έναντι 0 για το Αιγάλεω, ενώ από το Αιγάλεω αφαιρούνται -3 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και -2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα.
 Επίσης από το Αιγάλεω αφαιρούνται  -3 βαθμοί, ενώ για 3 αγωνιστικές  θα αγωνισθεί χωρίς θεατές( κεκλεισμένων των θυρών), ενώ του επιβάλλεται χρηματική ποινή 800 ευρώ.

Στον εκπρόσωπο της Προοδευτικής Π. Φωτιάδη, επειβλήθηκε ποινή απαγόρευχσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για 2 μήνες και χρημαντική ποινή 200 ευρώ.
  Αναφερόμενος  στην  εξέλιξη αυτή ο πρόεδρος της Προοδευτικής. Β. Κατσαρός δήλωσε:" Μας έφυγε ένα άγχος μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση.
 Νομίζω ότι η υπερασπιστική γραμμή που είχαμε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης  ήταν άριστη και δίνω συγχαρητήρια στον νομικό κ. Ανούστη, ο οποίος ήταν  εκπληκτικός κατά την ακροαματική διαδικασία που κράτησε σημαντικό χρόνο.
 Διαχείρσθηκε ιδανικά  τις συνθήκες και δεν φάγαμε ούτε πρόστιμο πραγματικά απίστευτο
 Ο κόσμος της Προοδευτικής τον ευχαριστεί θερμά, πλέον χωρίς άγχος  ξεκινάμε τα σχέδια για την επόμενη μέρα στην Γ΄ Εθνική."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου