Αποχωρήσεις & ανανεώσεις στον Κορυδαλλό

Ξεκίνησαν οι διερευνητικές συναντήσεις του αντιπροέδρου του Α.Ο. Κορυδαλλού κ. Λεκάκη, των γενικών αρχηγών Κορωνίδη και Χοχλάκη και του προπονητή κ. Δημ. Αλειφεράκη με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να καθοριστεί το νέο ρόστερ για το 2016-2017.
Έτσι, στην καινούργια χρονιά μετά την ανακοίνωση αποχώρησης

από τον Παναγιώτη Παγιαζήτη δεν θα είναι ακόμη ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Αντώνης Ντέλιος λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο 21χρονος δεξιός μπακ Γιάννης Ζαχαρίου που σταματάει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριου του 2017 καθώς θα μεταβεί στο εξωτερικό με την σχολή που σπουδάζει, ο Δημήτρης Μίχας ο 19χρονος αμυντικός χαφ που σταματάει λόγω τραυματισμού και ο μέσος Γιάννης Ρήγας που σταματάει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Οι αποδεσμεύσεις μέχρι στιγμής είναι επτά. Ελεύθεροι έμειναν οι τερματοφύλακες Γιάννης Χατζημαρινάκης και Δημήτρης Κατσικούρης, οι κεντρικοί αμυντικοί Jovan Lala και Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο μεσοεπιθετικός Mirljan Dedej και ο επιθετικός Κούλης Ηλιόπουλος, ενώ τέλος ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Βυργιώτης γύρισε στον Φωστήρα απ’ όπου είχε έρθει δανεικός.
Η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές για όσα σημαντικά προσέφεραν στην ομάδα και εύχεται στον καθένα ξεχωριστά κάθε επιτυχία στη συνέχεια.
Στην ομάδα θα συνεχίσουν να προσφέρουν όπως προσφέρουν τα τελευταία χρόνια οι τερματοφύλακες Τάσος Τριανταφύλλου και Γιώργος Κατσικώστας, το αριστερό μπακ Ελισσαίος Τσουκαλάς, το αμυντικό χαφ Αποστόλης Μάρθας, ο μεσοεπιθετικός Αργύρης Τσιμιλιώτης και ο επιθετικός Νάσος Λεκάκης.
Ακόμη γυρνάει στην ομάδα και ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μωράκης καθώς ολοκληρώνει την στρατιωτική του θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου