Εκπέμπει "SOS" ο Περαμαικός

Ο Περαμαϊκός βρίσκεται πλέον στην πιο κρίσιμη καμπή της 63χρονης ιστορίας του. Το μέλλον του συλλόγου είναι κυριολεκτικά στον αέρα, αφού μετά την παραίτηση της διοίκησης στα μέσα Μαίου, κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για την τύχη του. Με αυτά τα δεδομένα, η Γενική Συνέλευση η οποία προγραμματίστηκε για την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 19.30 στα γραφεία της ομάδας (Λεωφ. Δημοκρατίας 164 στην θέση Αρμός), αποτελεί ορόσημο για την επόμενη ημέρα των "πράσινων", αφού εαν δεν βρεθούν ανθρωποι να
αναλάβουν τη διοίκηση, ο Περαμαϊκός οδεύει προς την διάλυση. 
Ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Ματθαίος Γιουρτζόγλου στον οποίο η παραιτηθείσα διοίκηση παρέδωσε τα δελτία και την σφραγίδα του Περαμαϊκού δήλωσε: "Το γεγονός οτι κρατάω τα δελτία και την σφραγίδα της ομαδας σπίτι μου, δεν σημαίνει οτι μπορώ να αποφασίζω για τις ελευθέρες των αθλητών και για το μέλλον της ομάδας. Καλώ τα μέλη του συλλόγου να πάρουν θέση και να αποφασίσουν για το τι θα γίνει. 
Καλώ επίσης όσους δηλώνουν ανεπίσημα ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα του Περαμαϊκού, να το αποδείξουν εμπράκτως δίνοντας το παρόν στην Γενική Συνέλευση. Από την επόμενη Τρίτη εγώ προσωπικά παύω να κρατάω τα δελτία και την σφραγίδα της ομάδας, τα οποία και θα παραδώσω στον Δήμαρχο Περάματος. Το βάρος αυτό δεν μου αναλογεί, αφού από τον περασμένο Φλεβάρη, έχω παραιτηθεί από τα καθήκοντα μου. 
Όσο για το θέμα της συγχώνευσης, κάποια στιγμή ο Δήμαρχος κ. Λαγουδάκης, αλλά και οι άνθρωποι της ΑΕ Περάματος πρέπει να πάρουν θέση. Το ποδόσφαιρο του Περάματος κινδυνεύει να σβηστεί από τον χάρτη και κανείς δεν κάνει τίποτα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου