Όλα μηδέν στην Νεάπολη

Δεν μπόρεσε ο Ιωνικός πάρει την νίκη απέναντι στην Χαλκίδα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκόρ 0-0 στο παιχνίδι πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εθνικό.
 Ο Ιωνικός  πάντως μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, απέναντι στην Χαλκίδα που  άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Νεάπολη.

 Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Σαπαλίδης σημάδεψε την δοκό του Μπαμπανιώτη , ενώ στην συνέχεια είχε δύο τρείς πολύ καλές στιγμές.
 Πάντως στην κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν στο 65΄  ο γκολκήπερ Νίκος Μπαμπανιώτης απέκρουσε πέναλτι του Κατσικιά, αλλά και στην συνέχεια  σούτ του Καραλή.
 Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Κρητικός, Παντελίδης,Παπασπύρος, Αργυρίου, ενώ από την Χαλκίδα εκτός του Μπαμπανιώτη οι  Ντελέκος, Κορονέλλος.
 Εύκολο έργο  για τον  έμπειρο διαιτητή Ηλία Σπάθα.
ΙΩΝΙΚΟΣ : Λέτσο(70΄ Ιωσήπου), Προβατίδης(46΄ Σιμιτζής), Βουρλούμης(46΄ Κατσικιάς), Μειμάρογλου, Κρητικός, Παντελίδης, Παπασπύρος(75΄ Ζαφειρίδης), Ζέλο, Σαπαλίδης, Ηλιόπουλος(46΄ Καραλής), Αργυρίου( 68΄ Ντούλιας). 
ΧΑΛΚΙΔΑ : Μπαμπανιώτης (85' Κακκαβάς) Στεργιανός, Μήτκας (46' Τηλιόπουλος), Νόνης, Καραμπάς (85' Γκιτζάλης) Τσατσαρής, Κορονέλλος, Ντελέκος, Σκαθαρούδης, Πολίτης (72' Νικολόπουλος), Κρολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου