Διαφορά ποιότητας στο Μοσχάτο- αέρας το Κερατσίνι

Διαφορά ποιότητας σήμερα το απόγευμα στο Μοσχάτο, όπου η τοπική ομάδα υποτάχθηκε στο ανώτερο Κερατσίνι, που πήρε εύκολα και δικαιότατα την πρόκριση  στην επόμενη φάση του θεσμού με 3-0.
 Τι κι αν έλειπαν οι Κουρκούτης, Ψυχογιός, ο Τουρνάς δεν χρειάσθηκε,  τι κι αν σχεδόν για ένα ημίχρονο οι ροσονέρι
έπαιξαν με 10 παίχτες, εντούτοις στο γήπεδο το Κερατσίνι, ήταν άλλη κλάση.
Οι Μοσχατιώτες δημιούργησαν μία καλή φάση με τον Γκορόγια στο 5΄που δεν ανησύχησε  τον Φραντζεσκάκη, που απέκρουσε σε κόρνερ.
 Όμως το Κερατσίνι στο 16’ άνοιξε το σκορ όταν   απο εκτέλεση κόρνερ του Σκορδίλη, ο Μπατής με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1, ενώ στο στο 22’ έχασε μοναδική ευκαιρία ς με τον Μάλλη που σούταρε, αλλά ο  Ντεντές, που απομάκρυνε σε κόρνερ. 
Στο 30’ ο φορμαρισμένος  Φούντας με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από θέση μέσα δεξιά λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και τη συνέχεια στα δίχτυα του Ντεντέ για το 0-2 και στο 45’ μετά  από  τραγικό λάθος της άμυνας του Μοσχάτου, ο Μάλλης έκλεψε την μπάλα, βρήκε τον Πουλάκη, ο οποίος πάσαρε με την «μία» στον επερχόμενο Φούντα, που με υποδειγματικό  πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Το Κερατσίνι από το 55΄ αγωνίσθηκε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Μάλλη στο 55’ με δεύτερη κίτρινη,  όμως το Μοσχάτο δεν μπόρεσε να απειλήσει με εξαίρεση ίσως την φάση του  68΄ όταν ο Γκορόγιας  δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Αρκετά καλή  η διαιτησία της Ελένης Λαμπαδαρίου.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Ντεντές Γκορόγιας, Γιαννόπουλος (46’ Διοκμετζίδης – 50’ λ.τρ. Μικρούλης), Αλτόγλου, Παπαδόπουλος, Φιαμέγκος, Τσιφλίδης, Πάνο (63’ Παππάς), Στάμος,Παμίχας, Αθανασόπουλος.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φραντζεσκάκης, Σφυρογιαννάκης (58’ Γκουριώτης), Σκορδίλης, Αγγελάκης, Βαττής, Μπατής, Μάλλης, Γκιάτης, Χανιώτης (81’ Πλατέλας), Φούντας, Πουλάκης (74’ Τουρνάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου