Άνετος ο Εθνικός 4-1 την Τριγλία

Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο Εθνικός έφθασε με άνεση στο 4-1 επί της Τριγλίας Ραφήνας, σε ένα παιχνίδι που όλα τα λεφτά ήταν τα πρώτα 15 λεπτά.
 Με τον  Παυλάκη σε σπουδαία ημέρα και τον Στρατάκη να οργανώνει από πίσω, ο Εθνικός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Τριγλία.

Στο 2′ ο Παυλάκης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Ωστόσο, η αντίδραση των κιτρινόμαυρων ήταν άμεση, αφού στην επόμενη φάση ο Νικολόπουλος σκόραρε από κοντά, εκμεταλλευόμενος το γύρισμα του Ποτουρίδη (1-1). 
Στο 11’ ο Μάναλης σούταρε από κοντά, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στο δεξί, για να έρθει ο Λεωνιδόπουλος και να την σπρώξει στα δίχτυα από κοντά, ενώ δύο λεπτά μετά ο Εθνικός έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο Μάναλης έπιασε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο υψωμένο χέρι του Μαντζώρου και ο ρέφερι Ξηρογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Παυλάκης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αρχικά νικήθηκε από τον Δήμιζα, στην επαναφορά όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δεύτερη προσπάθεια και έγραψε το 3-1.
Κάπου εκεί ο Εθνικός έδωσε χώρο, φροντίζοντας να διαφυλάξει τα νώτα του, κάτι που πέτυχε με άνεση. Στο 20′ ο γκολκίπερ του Εθνικού Βουτσινάς  μπλόκαρε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Τσεβά, στο 27′ απέκρουσε το σουτ του Κότσι, ενώ στο 52′ έκανε δύσκολη επέμβαση στην αριστερή του γωνία, σε σουτ που επιχείρησε ο Ποτουρίδης.
Οι Πειραιώτες στο 58΄  έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στο τέταρτο γκολ, όταν ο Βλάχος πλάσαρε άουτ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Δήμιζα, ενώ στο 80′ το δυνατό σουτ του Χατζησάββα έξω από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε μόλις άουτ. Τελικά, ο Εθνικός, που στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε ψηλά την Τριγλία μην επιτρέποντάς της να κάνει το παιχνίδι της, έφτασε στο 4-1 στο 89′, χάρη σε κοντινό σουτ του Χατζησάββα.
Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Ξηρογιάννη( Δελή και Κορακιανίτη) Βοιωτίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Πεχλιβανίδης (65′ Μπένα), Στρατάκης, Μαρτίνος, Κομνηνός (65′ Χατζησάββας), Κατίδης, Μάναλης (78′ Σωπάσης), Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης
ΤΡΙΓΛΙΑ : Δήμιζας, Μπιταξής (46′ Καλογιάννης), Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Κωτσαλάς, Κότσι, Παπαδόπουλος (81′ Μάργαρης), Ποτουρίδης, Τσεβάς, Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου