Κινήσεις συσπείρωσης στον Ιωνικό

Προσπάθειες συσπείρωσης γίνονται στον Ιωνικό προκειμένου οι Νικαιώτες να μπούν  δυνατοί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.\Άλλωστε  τα επόμενα παιχνίδι που ακολουθούν είναι καθοριστικά για την του πρωταθλήματος.
Ο Ιωνικός αύριο υποδέχεται την Κηφισιά, ενώ ακολουθεί  το ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

"Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα έφερε μεγαλύτερη συσπείρωση και συγκέντρωση στην ομάδα καθώς η μεγάλη οικογένεια του Ιωνικού (Διοίκηση, παίκτες, προπονητικό τιμ και κόσμος) βρίσκονται ενωμένοι σαν μια γροθιά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Ιωνικός γνωστοποιεί προς πάσα κατεύθυνση, πως στηρίζει απόλυτα όλους τους αθλητές του, καθώς και το προπονητικό τιμ. Συγκεκριμένα -και ως διευκρίνηση σε σημερινά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου- οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως θεωρούμε τον Σταμάτη Σαπαλίδη και τον Γιάννη Καραλή ακρογωνιαίους λίθους στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται την φετινή χρονιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε δε πεπεισμένοι πως κάθε Κυριακή θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό οδηγώντας τον Ιωνικό ψηλά, δικαιώνοντας μας απόλυτα για την εμπιστοσύνη που δείχνουμε προς το πρόσωπό τους!


Ο Ιωνικός είναι πιο έτοιμος από ποτέ να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν, και θα το πράξει αδιαίρετος!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου