Όρθια η Προοδευτική και στο Παγκρήτιο

 Πήρε 0-0 από τον Εργοτέλη
Όρθια και μέσα στο Παγκρήτιο στάθηκε η Προοδευτική  αποσπώντας  παλικαρίσιο 0-0 από τον Εργοτέλη.
 Η Προοδευτική   που κάνει φοβερό πρωτάθλημα τελευταία διατηρείται αήττητη για 14η σερί αγωνιστική ήταν καλά οργανωμένη στο χώρο της αμύνης και στο κέντρο και πήρε σχετικά εύκολα τον βαθμό.

 Ο Εργοτέλης μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, στο 11’ μέσα σε ένα λεπτό δυο εξαιρετικές χαμένες ευκαιρίες με ισάριθμες κεφαλιές. Αρχικά ο Βελλίνης ανάγκασε στον Μπαντίκο σε σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ. Από το οποίο κόρνερ η μπάλα κατέληξε αρχικά στον Μπάζτιο και στη συνέχεια στον Παπαπαναγιώτου, για να καταλήξει η μπάλα μόλις άουτ.
Η πιό καλή στιγμή πάντως για τους Κρηβτικούς στο α΄ μέρος ήταν  23’ όταν ο Γκοτσούλιας πήρε έξοχη πάσα από τον Λεάλ και έβγαλε μόνο του τον Βελλίνη με τον Μπαντίκο, για να κάνει όμως ένα αδύναμο πλασέ και να μπλοκάρει εύκολα  ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. 
 Ωστόσο τεράστια ήταν η ευκαιρία για την Προοδευτική  στο 28’ όταν ο Ζελέκου με ωραία ντρίμπλα μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη, έδωσε  πάσα πάρε- βάλε στον αμαρκάριστο Ατματζίδη, το πλασέ που έκανε όμως έφυγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο  τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να κάνει τις μεγάλες φάσεις απέναντι στην Προοδευτική φαινόταν να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα τουλάχιστον μέχρι το 65΄ όταν μετά από κόρνερ του Λεάλ και άστοχη έξοδο του Μπαντίκου ο νεοεισελθόντας Μπρατσιάνι την έσπρωξε στα δίχτυα, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφ σάιντ, σε μια ακόμα φάση όπου ελέγχονται ο διαιτητής και οι βοηθοί του…
Η καλύτερη στιγμή για τον Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 72’ με τον Λεάλ να δίνει ωραία πάσα στον Κατσικοκέρη ο οποίος με πλάτη στην εστία έκανε το τακουνάκι, για να «ξύσει» η μπάλα το κάθετο δοκάρι και να περάσει άουτ. 
Τελευταία καλή στιγμή για τον Εργοτέλη  στο 83’ όταν ο Λεάλ από τη δεξιά πλευρά γέμισε στην περιοχή της Προοδευτικής, ο Κατσικοκέρης άφησε για τον Καϊμακαμούδη, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Μπαντίκος.
Η Προοδευτική στο  87’  έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Μπέλερης πήρε τη δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 88’ μιά κεφαλιά του  Κατσικοκέρη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπαντίκο.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Τσαγκαράκη( Χανίων)
EΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (76’ Μανουσάκης), Μπάτζιος, Γκουτσούλιας (59’ Μπρατσιάνι, 75’ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερζίνιο, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ): Μπαντίκος, Ντάλλας, Μύρκος, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ζελέκου, Μπέλερης (82’ Γιακούμπι), Κανελλόπουλος, Πέππας (54’ Τσαραούσης), Ατματζίδης (67’ Μανιδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου