Παρέδωσε ο Αποστόλου- οι κινήσεις για την επόμενη μέρα στον Ιωνικό

Την επόμενη ημέρα έχουν ξςεκινήσει να σκέφτονται ήδη στον Ιωνικό, μετά και την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Μάκη Αποστόλου, μάλιστα με ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρονται τα εξής: 
"Την Τετάρτη 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Ερασιτέχνη Ιωνικού και μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του. 

Στην συγκέντρωση ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κος Μάκης Αποστόλου ενημέρωσε τα μέλη ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος την ερχόμενη σεζόν. 


Μετά την ανακοίνωση της απόφασής του ο κος Αποστόλου παρέδωσε στον Πρόεδρο του ερασιτεχνη κο Α.Αριστειδόπουλο τον οικονομικό απολογισμό της αντρικής ομάδας που έχει τελειώσει της υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα 2017-2018.
Οσον αφορά τον Οικ. Απολογισμό των ακαδημιών ο κος Μάκης Αποστόλου δεσμεύτηκε ότι θα επιτευχθεί μετά το πέρας των προπονήσεων σε συνεργασία με τους κ.κ. Ηλία Λιγνού και Θεολόγο Ρενιέρη που παραμένουν υπεύθυνοι των ακαδημιών εως το τελος της σεζον.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Μάκη Αποστόλου για τις υπηρεσίες του και την βοήθειά του προς το σύλλογο και για την παραμονή της ομάδος μας στην κατηγορία που ηταν και ο στόχος που ειχε θεση απο την αρχη .
Εν συνεχεία το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε να δεχτεί προτάσεις από άτομα που επιθυμούν να αναλάβουν και να δημιουργήσουν Διοικητικη Επιτροπή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του συλλόγου Π.Ράλλη 133 έως την Παρασκευή 18 Μαίου εντός επασφράγιστου φακέλλου και ώρες μεταξύ 17.15 έως 18.45. Μετά το πέρας της 18ης Μαίου και συγκεκριμένα την 19η Μαίου και ώρα 11.00 θα γίνει το άνοιγμα των φακέλων ενώπιον επιτροπής που θα απαρτίζεται από μέλη του Δ.Σ. Φυσικά στη διαδικασία αυτή μπορεί να παρευρεθεί κάθε μέλος του ερασιτέχνη εφόσον έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Στην επερχόμενη Γεν. Συνέλευση θα γίνει παρουσίαση και ενημέρωση της πρότασης που θα επιλεγεί από την επιτροπή.
Η ανακοίνωση της Γεν. Συνέλευσης θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των ανωτέρων διαδικασιών όπου θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού και εντυπώσεων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου