Όρθιο το Κερατσίνι και στον Γιούχτα

 Παλικαρίσιο βαθμό στις Αρχάνες από τον πρωτοπόρο Γιούχτα πήρε το Κερατσίνι, στο 1-1 των δύο
ομάδων.

 Ένας βαθμός χρυσάφι για τους Πειραιώτες στην προσπάθεια που κάνουν για να εδραιώσουν την θέση τους στην κατηγορία.

 Το Κερατσίνι μπήκε φουριόζο στον αγώνα και άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ρόππα, με τον Γιούχτα στην συνέχεια να πιέζει, και τους Κερατσινιώτες να κρατούν σχετικά  έυκολα ανέπαφη την εστία τους.

 Στην  επανάληψη ο Γιούχτας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και στο 67’ ο Γιούχτας  κέρδισε πέναλτι, όμως ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου Καπούταγλης , απέκρουσε την εκτέλεση του Γιαλούση και στην επαναφορά ο Βρεττός έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, αφού στο 74΄ο Γιούχτας κατάφερε να κάνει το 1-1 με τον Γελαδάρη να πιάνει το σουτ και να νικάει τον ανίκητο μέχρι τότε  Καπούταγλη.

Πίεσε ο Γιούχτας είχε δύο ευκαιρίες με Ροβίθη, όμως το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χρήστου, Ψαρράς (62΄Τουγλής), Τζανής, Κοντογιάννης, Δωματάς (71’ Δασκαλάκης), Αργκιλέσι, Νύκταρης (62’ Γκίνη), Ροβίθης, Γελαδάρης, Βρεττός, Γιαλούσης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Καπούταγλης, Νταγκουνάκης, Βύρης, Μενδρινός, Δούμουρας, Πάππος (85’ Μαχμουτάι), Καλαμβόκης, Χαρίτος, Ρόππας (62’ Κοντογιαννάτος), Σουβάτζογλου, Κόκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου