Ουσιαστική η Δόξα (2) - φλύαρος ο Εθνικός(0)

Εκρηκτική ατμόσφαιρα των φιλάθλων στον Βύρωνα
Ουσιαστική και άκρως αποτελεσματική  η Δόξα Βύρωνα κέρδισε με 2-0 τον Εθνικό , και πλέον πήρε κεφάλι στην υπόθεση της ανόδου.
Ο Εθνικός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ωστόσο ήταν φλύαρος, νευρικός, και χωρίς ουσία, ενώ  φάνηκε να υστερεί στις στημένες φάσεις σημείο που καθόρισε την εξέλιξη του ντέρμπι του Βύρωνα, που παρακολούθησαν περι τους 2500 θεατές στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλοι της Δόξας.
 Ο Εθνικός πατούσε καλκύτερα στο α΄ μέροςε,. και μάλιστα στο 40΄η μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες  όταν ο Λύγκος κερδίζει μάχες επι μαχών μπαίνει απο δεξιά και την κατάλληλη στιγμή  βγάζει για τον Ηλιόπουλο αλλά το σουτ που κάνει ο μέσος του Εθνικού έφυγε  άουτ.... Ο Εθνικός έδειχνε να πατάει καλύτερα και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, μάλιστα στο 53΄ , ο Ηλιόπουλος έπιασε ένα φοβερό σούτ που έφυγε άουτ.. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ,η Δόξα άνοιξε το σκορ με αυτογκολ του Γκορόγια, κι αφού προοηγήθηκε πρώτη κεφαλιά του Ταμπουράκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κατσούδα.  Δεύτερο γκολ για τη Δόξα Βύρωνα με κεφαλιά του Λουσαράκη μέσα απο την περιοχή ύστερα απο φάουλ απο τα δεξιά. και πάλι του Κατσούδα. στο 71΄ Σούπερ ευκαιρία για τον Εθνικό στο 83΄, αλλά μέσα απο την περιοχή και δεξιά το σουτ που έγινε  απο τον Σταφσουλάι έφυγε μόλις άουτ.  
Πολύ καλή η διαιτησία του Παναγιωτόπουλου( Αιτ/νίας)
 Καλύτεροι της Δόξας οι Κατσούδας, Λουσαράκης, Γκουντελίτσας,Παπαδόπουλος από τον Εθνικό οι Λύγκος, Σταφσουλάι, Χαλιμούρδας  
ΕΘΝΙΚΟΣ:Ανδριόλας,Τσαραούσης(74΄   Παυλόπουλος), Μπενάς, Κάνδιας(85΄ Σαλίμπασα),Γαλάνης, Χαλιμούρδας, Ηλιόπουλος(64΄ Αθανασόπουλος), Σάμιος.  Γκορόγιας,Σταφσουλάι, Λύγκος.
ΔΟΞΑ:Μπόκος,Κρυμάδι,Κατσούδας, Παπαδόπουλος,Ζίζηλας, Γκουντελίτσας(75΄ Χαλβατζής), Υφαντής,Ζαφειράκης(54΄ Κασιανός),Λουσαράκης ,Φώσκολος, Ταμπουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου