Στυλιανάκη ο Πολυκράτης

Την έκπληξη με την απόκτηση ενός ιδιαιτέρως ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από ομάδα Γ΄εθνικής, έκανε ο Πολυκράτης. Ο λόγος για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Στυλιανάκη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΟ Χανίων, σύλλογο στον οποίο ανήκε μέχρι πρότινος και τον είχε παραχωρήσει το τελευταίο εξάμηνο σε ομάδα Α' τοπικού της Κρήτης για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Στυλιανάκης είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου 1995 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 που αποκτήθηκε από τον ΑΟ Χανίων αγωνιζόταν στην ομάδα της Ιωνίας 2000, προερχόμενος από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, που είναι επίσημη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν μάλιστα είχε βρεθεί και στου Ρέντη για δοκιμές στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός προσφέρει ακόμα μια ποιοτική λύση στα χέρια του προπονητή Γιάννη Καλαϊτζή και αναμένεται να βοηθήσει στην καινούργια προσπάθεια που κάνει ο Πολυκράτης, που είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια φημίζεται για τις ευκαιρίες που δίνει σε νέα και ταλαντούχα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου