Αυτός ήταν "Ατρόμητος"



Σαφώς βελτιωμένος αυτήν την φορά ο Ατρόμητος Πειραιά  θύμισε  τον περσινό καλό εαυτό του , κερδίζοντας απόλυτα δίκαια την Προοδευτική με 2-1, χάνοντας ευκαιρίες, για τουλάχιστον διπλάσιο σκορ.
 Από την άλλη πλευρά η Προοδευτική προβλημάτισε με την εν γένει εικόνα της, και ειδικά στην άμυνα, όποτε πλησίαζε η μπάλα, σε κάθε φάση μύριζε γκολ.

Ο Βαγγέλης Λαιβεράς στο ντεμπούτο στον πάγκο των καμινιωτών, παρουσίασε ένα σύνολο, που έβγαζε φωτιές, και ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ατρόμητος στο 17΄  έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μανουηλίδης έβγαλε τον Ευθυμιάδη τετ-α-τετ με τον γκολκήπερ Μπαντίκο, ο μέσος του Ατρόμητου τον ντρίπλαρε, ωστόσο του το πλασέ του έφυγε απελπιστικά άουτ.
 Δύο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε  τράβηγμα του Δανασή, το οποίο αμφισβήτησαν οι της Προοδευτικής, αλλά ο Ευθυμιάδης , που ανέλαβε την εκτέλεση του δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ.
 Στο 29΄ ο Λοιζίδης ελίχθηκε από τα αριστερά γύρισε την μπάλα, που κόντρα ρε σε αμυντικούς για να καταλήξει στα δίχτυα της Προοδευτικής, όμως το γκολ  ακυρώθηκε  αφού υπήρξε υπόδειξη ότι η μπάλα πρίν είχε περάσει την γραμμή του άουτ.
 Στο 36΄ ο Δανασής  προσπάθησε να πλασάρει με ψηλοκρεμαστό σούτ του Μπαντίκου, χωρίς αποτέλέσμα, ενώ στο 56΄ ο Ευθυμιάδης βγήκε στην κόντρα, και με ένα φανταστικό σούτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπαντίκο γράφοντας το 2-0.
 Η Προοδευτική που είχε την συμπαράσταση κάπου 300 φιλάθλων της ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο  αμέσως επόμενο λεπτό, όταν κέρδισε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, ο Αλεξίου έστειλε την μπάλα στην δοκό, κι ο Κοξαράκης από κοντά σημείωσε το 2-1.
 Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Προοδευτική  θα ήταν αυτή που θα  γινόταν επικίνδυνη, αντιθέτως, ο Ατρόμητος, εκμεταλευόμενος  τα ολέθρια λάθη στην αμυντική γραμμή των βυσσινί, έχασε 4-5 απίστευτες ευκαιρίες που δεν χάνονται.

 Στο 63΄ο Κακάβας μόνο με  τον Μπαντίκο  απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στο 69΄πλασέ το ίδιο απέκρουσε ο Μπαντίκος, νέα απόκρουση του Μπαντίκου σε χλιαρό πλασέ του Μυλωνά, και νέα απίστευτη ευκαιρία με τον Λοιζίδη στο 90΄

Συμπερασματικά απόλυτα δίκαιη επικράτηση του Ατρόμητου, από τον οποίο ξεχώρισαν οι Κρητικός, , Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Γεωργούλης, Στρατής
 Από την προοδευτική προσπάθησαν οι Αλεξίου, Κοξαράκης, Ζαχαρόπουλος
 Με λάθη η διαιτησία του Ζαραβίνου ( Αθήνας)
ATΡΟΜΗΤΟΣ: Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργούλης, Στρατής, Κρητικός, Λοζίδης, Δανασής( 80΄ Ράπτης), Ευθυμιάδης( 67 ΄Μυλωνάς), Μανουηλίδης( 60΄ Κακάβας)
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Παναγόπουλος, Νυφαδόπουλος( 68΄ Μακαρωνάς), Τούρλος(61΄  Μαυρουδής), Λημνιός, Μπούμπας, Αρκουμάνης, Κοξαράκης, Ζαχαρόπουλος, Αλέξίου, Μποχώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου