Η Ε.Π.Σ.Π. συγχαίρει

Η Διοίκηση της ΕΠΣΠ με αφορμή την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
"Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας των Πρωταθλημάτων της Α΄ Κατηγορίας(1ος, και 2ος όμιλος), ο Εθνικός Πειραιά, και ο ΑΠΟ Οδηγήτρια είναι οι δύο
πρωταθλήτριες ομάδες για την περίοδο 2013-14 που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική μέσω των  μπαράζ που θα ακολουθήσουν.
Η συναρπαστική εξέλιξη  και η συγκλονιστική ανάδειξη πρωταθλητή του 1ου ομίλου  του Α.Π.Ο Οδηγήτρια με τον τρόπο που όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς έζησε την Κυριακή το απόγευμα, αναδεικνύει την ποιότητα του Πειραικού  ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, των παραγόντων του, προσθέτει διαφάνεια και συμβάλει στην αναβάθμιση των πρωταθλημάτων μας.
 Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Πειραιά συγχαίρει τις δύο πρωταθλήτριες ομάδες μας και τους εύχεται κάθε επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
 Συγχαίρει επίσης τα σωματεία που είχαν συμμετοχή στην συγκλονιστική εξέλιξη ανάδειξης του πρωταθλητή.


 Από τον 1ο όμιλο, υποβιβάζονται στην Β΄ Κατηγορία τα σωματεία Πολυκράτης, κι Αχιλλέας Κορυδαλλού, από τον 2ο όμιλο η Θύελλα Κορυδαλλού κι ο Α.Ο. Κορυδαλλός.'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου