Άνω - κάτω τα πρωταθλήματα, δεκτές οι ενστάσεις Δόξας Βύρωνα - Νέας Ιωνίας

 Άνω κάτω το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μετά τις ενστάσεις της Δόξας Βύρωνα, και της Νέας Ιωνίας, σε βάρος του Ρούβα( 5ος όμιλος), τις οποίες δικαίωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.
 Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, για περιπτώσεις σαν αυτή που κατάγγειλαν η Δόξα Βύρωνα, και η Νέα Ιωνία, για τον Ρούβα( δεν συμμετείχε με τουλάχιστον μιά
ομάδα Ακαδημιών στα πρωταθλήματα της οικείας ΕΠΣ), προβλέπει αποβολή από το πρωτάθλημα.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για το θέμα των δύο ενστάσεων έχει ως εξής:
"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 29/4/2014 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κατά του σωματείου με την επωνυμία Α.Σ ΡΟΥΒΑΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ομάδων των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στις  27/4/2014 στο γήπεδο Γέργερης Ηρακλείου Κρήτης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, στο πρώτο εξ αυτών με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0).
 Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 14/4/2014 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ κατά του σωματείου με την επωνυμία Α.Σ ΡΟΥΒΑΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ομάδων των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στις  13/4/2014 στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, στο πρώτο εξ αυτών με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου