Έτοιμη η επόμενη μέρα στο Αιγάλεω

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Αιγάλεω, της οποίας όπως αναμένονταν ηγείται ο Αλέξης Κούγιας.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ του Αιγάλεω είναι το εξής
Πρόεδρος: ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
Α' Αντιπρόεδρος: ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Β' Αντιπρόεδρος: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ


Γ' Αντιπρόεδρος: ΤΣΙΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δ' Αντιπρόεδρος: ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
Γενικός Γραμματέας : ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ειδικός Γραμματέας: ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ταμίας: ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γενικός αρχηγός ποδόσφαιρου και ακαδημιών ποδοσφαίρου: ΜΑΝΔΡΑΦΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γενικός αρχηγός ακαδημιών: ΜΠΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση ).
Γενικός αρχηγός μπάσκετ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γενικός αρχηγός βόλεϊ : ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
Γενικός αρχηγός κολύμβησης: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βοηθός γενικού αρχηγού (ποδοσφαίρου): ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εντύπωση η πρώτη ανακοίνωση της διοίκησης "Κούγια"
 Ωστόσο  εντύπωση προκαλεί η πρώτη ανακοίνωση της νέας διοίκησηυς του Αιγλεω, που ούτε λίγο ούτε πολύ αναζητά επενδυτή προκειμένου ο σύλλογος να μπορέσει να πάρει μέρος στην Α΄ Κατηγορία της Αθήνας

Κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αναλάβει την χρηματοδότηση τόσο της Α ομάδας που θα αγωνίζεται στην ΕΠΣ Αθηνών, όσο και την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του προπονητικού γηπέδου της Εδέσσης έκανε η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Αιγάλεω.
Μάλιστα σε αυτό το κάλεσμα υπάρχει και… καταλυτική ημερομηνία η Τετάρτη 25 Ιουνίου!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

«Το Δ.Σ. του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ, ειδικώς για την Α ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος η οποία θα αγωνισθεί με τα σημερινά δεδομένα στην Α Κατηγορία Αθηνών και εφ΄όσον ευοδωθούν οι προσπάθειες της Συντονιστικής Επιτροπής θα αγωνισθεί στην Γ Εθνική, προσκαλεί τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί να αναλάβει την χρηματοδότηση της λειτουργίας και την κατασκευή του χλοοτάπητα του Σταδίου του προπονητηρίου (Εδέσσης), να προσέλθει την Τετάρτη 25 -06-2014 στα γραφεία του Συλλόγου».
"Αιγάλεω - Πατραικός"
 _ Βεβαίως επενδυτής δεν πρόκειται να βρεθεί, οπότε άμεσα ξκεκινάει ο σχεδιασμός ενόψει Β΄ Εθνικής μέσω Πάτρας και Πατραικού.
 Τι εννούμε;
 Η Παναχαική στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Γ΄ και της Β΄ Εθνικής έπαιρνε μέρος μα υτο Α.Φ.Μ.  του  "ιστορικού" Πατραικού, την ομάδα που για κανά δύο φεγγάρια έκανε πάταγο λόγω των χρημάτων του κ. Μουτζουρούλια.
 Έτσι με αυτό το ΑΦΜ μπορεί να μεταφερθεί μόνο η ΠΑΕ στην Αθήνα, και να μετονομασθεί σε Αιγάλεω - κάτι που ασφαλώς γίνεται, και δεν έχει επιπτώσεις αρκεί να περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματρικού Αθλητισμού.
 Η μόνη σοβαρή επίπτωση είναι  ότι  αν κάποτε η ΠΑΕ Αιγάλεω - Πατραικός υποβιβασθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, η ερασιτεχνική ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν, δηλαδή από την Γ΄ Κατηγορία της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου