Απειλείται με μηδενισμό για Πλαστοπροσωπία - ψευδορκία ο Παναργειακός

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές του Πανελευσινιακός - Παναργειακός, μετά την   ένσταση που υπέβαλε η ομάδα της Ελευσίνας για το μεταξύ τους  παιχνίδι το οποίο ναι μεν κέρδισε ο Πανελευσινιακός με 2-0, ωστόσο είναι πολύ πιθανό αυτό να κατακυρωθεί με τέρματα 3-0  υπέρ του Πανελευσινιακού ύστερα από την γκάφα που υποστηρίζεται ότι έκαναν οι Αργείτες και οποίοι μάλιστα απειλούνται και με παραιτέρω μηδενισμό..



 Ο Πανελευσινιακός με την ένσταση που υπέβαλε  υποστηρίζει ότι ο Παναργειακός χρησιμοποίησε  άλλους .. για άλλους ποδοσφαιριστές και μάλιστα έχει παραθέσει και στοιχεία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μάλιστα αναφέρει ότι φέρεται να αγωνίσθηκε ο ποδοσφαιριστής Μακρίδης, ο οποίος δεν αναγράφηκε στο Φύλλο Αγώνα!!
 Συγκεκριμένα στο  παιχνίδι της 8/3 φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή ο ποδοσφαιριστής Μπεκατώρος, όμως στην ουσία στον αγωνιστικό χώρο εισήλθε ο ποδοσφαιριστής Μακρίδης που από λάθος φορούσε την φανέλα του Μπεκατώρου!! 
Η ομάδα του Άργους με υπόμνημα που κατέθεσε υποστηρίζει ότι ο Μακρίδης ουδέποτε αγωνίστηκε στο Παναργειακός-Παναλευσινιακός , μόνο που ο ίδιος ο παίκτης με ένορκη κατάθεση του απορρίπτει τον ισχυρισμό αυτό και ουσιαστικά  αποδέχεται ότι αγωνίσθηκε στο ντέρμπι Παναργειακού - Πανελευσινιακού της  8 Μαρτίου.
Η ομάδα του ΄Παναργειακού αντιμετωπίζει τιμωρία για πλαστοπροσωπία, αλλά και στην συνέχεια για ψευδορκία.
Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πανελευσινιακός ο Μακρίδης αγωνίστηκε με τον αριθμό φανέλας του Μπεκατώρου.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, και στο φύλλο αγώνα δεν δηλώθηκαν εκ μέρους του Παναργειακού σωστά οι φανέλες και οι παίκτες.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ  εξέτασε ήδη την υπόθεση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότιη ομάδα του Άργους δύσκολα θα απάοφύγει  την τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου