Ξεχωριστή επιτυχία του Τουρνουά "Π. Σαλπέας"

Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε  η  τελική φάση του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών & Παλαιμάχων «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο  γήπεδο Κερατσινίου Π. Σαλπέας, και το οποίο συνδιοργάνωσαν, η Ε.Π.Σ.Πειραιά, ο Δήμος Κερατσινίου/Δραπετσώνας, η Ε.Σ.Π.Π.Πειραιά.
 Μέσα σε   εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα 46 τμήματα
Ποδοσφαίρου των 14 ομάδων που συμμετείχαν, οι ομάδες Παλαιμάχων,  οι περισσότεροι από 1500 φίλους που κατέκλυσαν τις εξέδρες του Π. Σαλπέας, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες των Κατηγοριών Παιδικού , Προπαδικού, Τζούνιορ, Προτζούνιορ.
 Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας  κ. Χρ. Βρεττάκο τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Καραγιαννάκη, τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π., Κ. Απόστολο Μαρούλη, τον πρόεδρο της Ε.Σ.Π. Πειραιά κ. Νίκο Σιδηρόπουλο και τους πρώην  συμβούλους  ΕΠΟ κ.κ Τσατσαρίδη  και Μουρίκη.
Από όλους έγινε αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο  του αείμνηστου  Παναγιώτη Σαλπέα, στην μνήμη του οποίου διεξήχθη αυτό του Τουρνουά.
  Αξίζει να σημειωθούν τα λόγια του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Βρεττάκου, ότι ελπίζει ότι τον Ιούνιο του 2016 το «2ο Τουρνουά Π. Σαλπέας» να διεξαχθεί στο  ανακαινισμένο  γήπεδο του Κερατσινίου, προαναγγέλλοντας έτσι τα έργα που θα ξεκινήσουν σύντομα.
 Σε όλες τις ομάδες δόθηκαν  αναμνηστικά κύπελλα, τρόπαια στις ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, όπως επίσης και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους νεαρούς αθλητές.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι δύο γιοί του Παναγιώτη Σαλπέα, Δημήτρης και  Ηλίας στους οποίους δόθηκε   αναμνηστική πλακέτα.
Τιμήθηκαν επίσης ο άλλοτε πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. Γιώργος Γκαμίλης για την προσφορά στο Πειραικό Ποδόσφαιρο, ο  παράγοντας   της Οδηγήτριας, Γιάννης Βασιλάκος- Γερακαράκος για την προσφορά στο ποδόσφαιρο των Υποδομών, κι ο διεθνής Πειραιώτης διαιτητής Ηλίας Σπάθας.
 Στην εκδήλωση  εκτός των προαναφερόμενων παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.  Γ.Ανατολάκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Κ. Χολέβας, ο Ταμίας  κ. Ι. Σταματάτος, τα μέλη  Γ. Κουνιάς, Λ. Κανδύλης, ο αναπλ.  Γεν. Γραμματέας κ. Ι. Ποντίκης οποίος μάλιστα ήταν  ο παρουσιαστής της εκδήλωσης με τον δικό του γλαφυρό τρόπο.
 Παρόντες επίσης οι πρώην σύμβουλοι της ΕΠΣΠ κ. Βασίλης Βασιλόπουλος, Μιχάλης Μουσελής, δεκάδες  εκπρόσωποι σωματείων, και φυσικά οι απλοί  γονείς – φίλοι των νεαρών αθλητών  που συμμετείχαν στο τουρνουά και οι οποίοι έδωσαν μια εντυπωσιακή  νότα στις εξέδρες με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου