Νέες μεταγραφές ο Περαμαικός

Σε δυο ακόμη προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του Περαμαϊκού, ενισχύοντας με φρεσκάδα και ταλέντο την ομάδα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της με τον Α.Ο. Κορυδαλλό στο Κύπελλο. Συγκεκριμένα οι "πράσινοι" ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Μανώλη Αγουρσαλίδη, 20 ετών μεσοεπιθετικό από την Χαλκηδόνα και το Νίκο Ταμπουράκη, επίσης 20 ετών, αμυντικό από τον Πογωνάτο Ιωαννίνων, ενώ κινούνται αθόρυβα και προσεκτικά για την άμεση απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών.
Συγκινητική στο μεταξύ, είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αφού κοντεύουν να εξαντληθούν και αυτά που τυπώθηκαν αμέσως μετά την...εξαφάνιση των πρώτων τριακοσίων! Η συμπαράσταση των φιλάθλων στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει ο σύλλογος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
* Φιλικό με την Δόξα Πειραιά θα δώσει αυτό το Σάββατο στις 17.00 στο γήπεδο Νίκαιας ο Περαμαϊκός. Η ομάδα του Βασίλη Σπέρτου στο τελευταίο της τεστ επικράτησε 3-1 του ΑΟΚ Φαλήρου, δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης. Σκόρερ των "πράσινων" οι Ταμπουράκης Δ., Θεοδοσίου και Παπακαλοδούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου