Σοκ στην Σαντορίνη- αποχώρηση Βέρμπη

Παρελθόν από τον Πανθηραϊκό αποτελεί ο Δημήτρης Βέρμπης από την Δευτέρα (1/8) που η πρώην πλέον ομάδα του ανακοίνωσε την αποχώρηση του.
Ο παίκτης ζήτησε να φύγει από την ομάδα της Σαντορίνης λόγω προσωπικού ζητήματος  και οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου, σεβάστηκαν το αίτημα του έμπειρου επιθετικού που πέρυσι σημείωσε 19 γκολ στους έξι μήνες που άνηκε εκεί.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει τα εξής: «Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Βέρμπη. Ο χαρισματικός επιθετικός συναντήθηκε σήμερα με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας και ενημέρωσε ότι ένα προσωπικό ζήτημα δεν του επιτρέπει να συνεχίσει και φέτος να φορά τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Αδιαμφισβήτητα η εξέλιξη αυτή είναι αρκετά δυσάρεστη, αφού από το Σωματείο μας αποχωρεί ένας αθλητής που ξεχώρισε τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το ήθος του.
Ο Δημήτρης Βέρμπης ήρθε στο νησί μας τον Ιανουάριο του 2016 και κατάφερε μέσα στους λίγους μήνες που έμεινε στην ομάδα μας να σημειώσει 19 τέρματα, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία του Πανθηραϊκού κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού, ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Βέρμπη για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ευχόμαστε επίσης στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε ξανά τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού. Εις το επανιδείν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου