Σπουδαίο διπλό του Εθνικού 4-3 στην Ραφήνα

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 4-0 στο 67΄ 
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Ραφήνα όπου ο Εθνικός, αν και προηγήθηκε με 4-0 τελικά αρκέσθηκε στο πολύ σπουδαίο πάντως 4-3.
 Η Θύελλα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγώνα, χάνοντας μάλιστα ορισμένες καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί (7΄ με τον Ζέκιο, 14΄ με τον  Μανουσάκη), όμως ο Εθνικός κόντρα στην  ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 40΄ όταν ο
 Κομνηνός έφυγε από αριστερά σπάζοντας το τεχνικό οφσάιτ, και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε ο Μπένα  με σουτ έξω από την περιοχή  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-2.
Στο 53΄ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του  Χατζησάββα από τον Δημητρίου, κι ο  Χατζησάββας ευστοχεί από την άσπρη βούλα κα διευρύνει το σκορ υπέρ της ομάδος του.
 Ο Εθνικός στο 60΄  πέτυχε το 0-4  με κοντινό σούτ του  Παυλάκη, ο οποίος εκμεταλεύθηκε  σουτ του Κομνηνού στην δοκό της Θύελλας.
Στο 67΄ Θύελλα  μείωσε σε 1-4 με τον Ζέκιο μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Εθνικού, ενώ στο 72΄ ο Βαζέχα μείωσε σε 2-4 αναπτερώνοντας τις ελπίδες της Θύελλας.
 Τελικά στις καθυστερήσεις ο Δημητρίου  έγραψε το τελικό 3-4 με κοντινό σούτ αφού εκμεταλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Βπουτσινά σε σούτ του Βαζέχα.
ΘΥΕΛΛΑ: Παπαδόπουλος, Αράπης, Ντούνης, Δημητρίου, Γκίκας( 60΄ Φύτρος), Μανουσάκης( 85΄ Μπουντάκης), Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος( 60΄  Ανδρεαδάκης), Ζέκιο
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Παυλάκης, Κατίδης( 90΄ Στρατάκης), Χατζησάββας( 83΄ Μαρούδας), Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός( 89΄ Σώπασης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου