Γκέλα στην Σαντορίνη

Ο Πανθηραικός σταμάτησε τον Ιωνικό
 Ο Πανθηραικός  σταμάτησε το Ιωνικό υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του φετινή ήττα, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης μετά από ένα αμφίροπο ματς  κέρδισε με 1-0. 
 Ο Ιωνικός  δημιούργησε ορισμένες φάσεις ωστόσο φάνηκε να έχει κάμ ψη στην απόδοση του.
Μέτριο το παιχνίδι στο α΄ μέρος,  καλύτερο και με ορισμένες κλασικές ευκαιρίες στην επανάληψη
Στο 22΄ σέντρα σούτ του Κρητικού έφυγε άουτ, 

 Στο 34΄  καλή εκτέλεση φάουλ του Λούκα για τον Πναθηραικό έφυγε άουτ, κι αμέσως μετά σούτ του Μάνια δεν ανησύχησε τον γκολκήπερ του Πανθηραικού
 Στο 54΄ο τερματοφύλακας του Ζώντου  πρόλαβε πρό του Αργυρίου που έφευγε στην αντεπίθεση
 Στο 59΄  ωραία προσπάθεια του Μάνια  και πάσα - πάρε- βάλε στον Αργυρίου, με τον επιθετικό της Νικαιώτικης ομάδας να στέλνει την μπάλα εξ΄επαφής στην οριζόντια δοκό.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραικό στο 62΄όταν ο ο γκολκήπερ  του Ιωνικού Παναγόπουλος στάμάτησε τον  Ζώνα εξ΄ επαφής.
 Για να φθάσουμε στο 70΄  όταν ο  Γιόνδης μετά από εκτέλεση φάουλ του Φύτρου καλά τοποθετημένος στην περιοχή του Ιωνικού  με ωραία κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παναγόπουλο για να γράψει το 1-0.
 Από εκεί και πέρα 0 Ιωνικός πίεσε με την  ομάδα της Σαντορίνης να προσπαθεί να εκμεταλευθεί τον κενό χώρο

Ο Ζώνας στο 84΄  στην κόντρα δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα τον Παναγόπουλο, ενώ η ομάδα της Σαντορίνης στο 85΄ έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Πέκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Στις καθυστερήσεις ο Καραλής  μέσα στην μικρή περιοχή έχασε τεράστια ερυκαιρία για να κάνει το 1-1 στέλντοντας την μπάλα άουτ.
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Ζωντός, Πέκα, Μποτωνάκης, Μπακάλης, Λούκας, Καλαγκάνης, Φύτρος, Λαζαρίδης( 56΄ Γιόνδης), Περιάλης, Ζώνας( 87΄ Παπίτσας), Κριτσας
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης(60΄ Καραλής), Μεϊμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Μαρής, Σικαλιάς, Σιμιτσής, Σαπαλίδης, Μάνιας, Αργυρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου